Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Η μακάβρια σύμπτωση και ο προβληματισμός για τα βίντεο της μητέρας με τη Τζωρτζίνα

Το κοινό στοιχείο των θανάτων είναι ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους

Πληθαίνουν οι μακάβριες συμπτώσεις για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, με τους αστυνομικούς να τις εξετάζουν καθώς το πέπλο του μυστηρίου συνεχίζει να πλανάται πάνω από την υπόθεση. Μάλιστα, ακόμη ένα στοιχείο που εξετάζεται είναι η μεγάλη χρονική απόκληση από την ώρα που η Τζωρτζίνα πάθαινε σπασμούς μέχρι την ώρα που ξεκινούσε την καταγραφή τους η μητέρα της.


Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι αστυνομικοί καλούνται να ερευνήσουν όλες αυτές τις συμπτώσεις για τον θάνατο των παιδιών από την Πάτρα. Το κοινό στοιχείο των θανάτων είναι ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους.


Πιο συγκεκριμένα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ και στο ύπνο της παθαίνει και το πρώτο περιστατικό της η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο, όπως επίσης στον ύπνο της παθαίνει και την πρώτη ανακοπή, αλλά και στον ύπνο της ήταν ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».


Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη χρονική απόκληση από την ώρα που ξεκινούσαν οι σπασμοί της Τζωρτζίνας μέχρι την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή τους.


Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών άλλαξε δικηγόρο και πλέον την εκπροσωπεί ο Απόστολος Λύτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365