Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Σοκ στην Πάτρα: «Οι κακώσεις στη Μαλένα έγιναν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του»

Η υπόθεση θα είχε λυθεί πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας, εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη

Σοκάρουν οι γνωμοδοτήσεις από ιατροδικαστικούς κύκλους για τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα και δημοσιεύει σήμερα (27.03.2022) η εφημερίδα “Μπαμ”.


Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Μπαμ”, υψηλόβαθμη πηγή από ιατροδικαστικούς κύκλους, αναφέρει τα εξής:


«Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια, πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας, εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη», αναφέρει το ρεπορτάζ.


Για τον θάνατο της Μαλένας, οι ιατροδικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι τα ευρήματα αφορούν “τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του επί του προσώπου της Μαλένας, με αποτέλεσμα απόφραξη έξω στομίων αεροφόρων οδών, με επακόλουθο την ασφυξία και τον θάνατο”.


Σε ό,τι αφορά την Ίριδα τα ευρήματα με τις ασφυκτικές κηλίδες, έντονο πνευματικό οίδημα, ανοξικές βλάβες στον εγκέφαλο, τραύμα – πληγή εντός της στοματικής κοιλότητας και το πανάκι με το αίμα δείχνουν ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.


Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο του τυπικού ασφυκτικού θανάτου μέσω κάποιου φαρμάκου ή δηλητηρίου».


Ανώτατες πηγές, οι οποίες γνωρίζουν την εξέλιξη της υπόθεσης αναφέρουν ότι ο θάνατος της Μαλένας επήλθε με αφυξία, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Ίριδα.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάσει όλων των στοιχείων δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια, πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας, εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη», αναφέρει το δημοσίευμα.


Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Μπαμ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365