Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας από την διακοπή ρεύματος

ΝΤΡΟΠΗ
Στο ίδιο έργο θεατές, χωρίς προφανή λόγω (καιρικές συνθήκες), είναι οι κάτοικοι της Αλμωπίας, αφού η Αριδαία και αρκετές τοπικές κοινότητες είναι για πάνω από μια ώρα χωρίς ρεύμα.

Σε επικοινωνία που είχαν με το Aridaia365, αρκετοί κάτοικοι της Αλμωπίας μας δήλωσαν την αγανάκτησή τους και την απογοήτευση τους γι’ αυτό το χρόνιο πρόβλημα, που κανένας αρμόδιος τόσα και τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να λύσει.

Είναι απαράδεκτο ακόμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες οι κάτοικοι της Αλμωπίας να μένουν χωρίς ρεύμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το σλόγκαν «Αλμωπία με βροχή και με αέρα χωρίς ρεύμα, τώρα και με ήλιο».

Οι αρμόδιοι φορείς δήμος, περιφέρεια και ΔΕΔΔΗΕ πρέπει άμεσα να βρουν λύση.

Οι κάτοικοι της Αλμωπίας πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ σε ρεύμα, σε ένα τόσο βασικό αγαθό και αρκετές μέρες το χρόνο δεν το έχουν. ΝΤΡΟΠΗ.

8 σχόλια:

  1. παλιομα...κες.... αριδαια Ουγκάντα και ο δήμαρχος τα ξύνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πού κι ως που η περιφέρεια και ο δήμος είναι αρμόδιοι φορείς...πλάκωσε στο ξύλο τους βουλευτές...είναι θέμα προτεραιοτήτων του ΔΕΔΗΕ...τόσα χρόνια τίποτε...μόνο διακοπές συνδέσεων σε καταναλωτές ξέρουν να κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τον πρώτο δημότη ο δήμαρχος έχει την υποχρέωση έστω να εκφράσει την αγανάκτηση του κόσμου. Ας βγει να "μιλήσει". Εδώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

      Διαγραφή
  3. Πολλή καλά μας κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζετε πότε θα "έρθει" το ρεύμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ασχολούνται με το φράγμα ας το τελειώσουν σε καμία 100 χρόνια και μετά βλέπουμε για το ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΩ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑ ΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΗΛΙΟ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δίκτυο του δεδδηε είναι του 1960
    Όταν πέρυσι πουλήθηκε το 49% του δεδδηε σε αυστραλεζικη εταιρεία οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν.
    Ξέρετε γιατί? γιατί θα χάσουν την κουτάλα να βγαίνουν σύνταξη 50 χρόνων να παίρνουν 2000€ σύνταξη τον μήνα και 150000€ εφάπαξ.

    Εσείς κύριοι της ΔΕΗ του δεδδηε του ΟΤΕ του ΟΣΕ και της πρώην ολυμπιακής ρημαξατε την χώρα παρέα με τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365