Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Διακρίσεις για τον Ατρόμητο Γιαννιτσών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Δελτίο Τύπου

Ο Α.Σ Ατρόμητος Γιαννιτσών συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου βορείου Ελλάδος , το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12/3.


Με μεγάλη επιτυχία απέσπασε 12 μετάλλια. Αναλυτικά :

7 χρυσά:

Αλμπάνης Κωνσταντίνος

Εδρινέλης Άγγελος

Κασαπίδου Έλενα

Μπαλιτζάνη Χριστίνα

Μωυσιάδης Χαράλαμπος

Τσακμάκης Κυριαζής-Ζαχαρίας

Φαρσακίδου Στυλιανή


3 αργυρά:

Κασαπίδου Έλενα

Τσιλίδης Ηρακλής

Χατζηβασιλείου Αθηνά


2 χάλκινα:

Λαμπαρδής Αθανάσιος

Μητακίδης Πολύκαρπος.


Έπειτα από 2 χρόνια αποχής οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν με  αυτοπεποίθηση, σκληρή δουλειά και θέληση να κατακτήσουν από μια θέση στο πρωτάθλημα. Άλλοι μάλιστα και για πρώτη φορά σε αγωνιστική αναμέτρηση.


Οι Δάσκαλοι τους Αλμπάνης Απόστολος, Αλμπάνη Αγγελική και Αντωνία δήλωσαν:

"Είμαστε περήφανοι για τις νίκες και ήττες των παιδιών μας, πάντα δίπλα τους σε κάθε βήμα. Ήταν μια  δύσκολη περίοδος για όλα τα παιδιά αυτή που πέρασε , ωστόσο δίνοντας τα κίνητρα, εμπειρίες και στόχους για το μέλλον μένουν Ατρόμητα κοντά μας κάνοντας αυτό που αγαπούν πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τους γονείς για την υποστήριξή τους".


Καλή επιτυχία στην μετέπειτα αθλητική πορεία τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365