Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Προς ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης» έργο ύδρευσης για οικισμούς της Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη

Την πορεία των εντάξεων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για έργα που αφορούν τους Δήμους του Νομού Πέλλας συζήτησα σήμερα σε  επικοινωνία μου με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, ζήτησα να ενημερωθώ για την εξέλιξη στις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι Δήμοι.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα, στην παρούσα φάση του Προγράμματος έχει δρομολογηθεί η ένταξη της πρότασης του Δήμου Αλμωπίας για το έργο «Εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης οικισμών Δήμου Αλμωπίας και συστήματα ασύρματης υδρομετρησης», προϋπολογισμού 6.065.000 ευρώ. 

Μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, και στην οποία υπάρχει θετική εισήγηση για το εν λόγω έργο, θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του Υπουργείου και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα.

*Φωτογραφία αρχείου από παλιότερη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365