Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας και χαρά σας.

Δύσκολη αλλά ευχάριστη η διεξαγωγή των αγώνων του ΣΚ.

Στην μικρή Εθνική κατηγορία, τα πράματα δεν πάνε καλά. Μόνο ο σύλλογος των καταρρακτών έχει σιγουριά.

Πειρατές και συμπρωτεύουσα έχουν δύσκολη αποστολή. 

32+ λέει το κοντέρ, το Πειρατικό θέλει 4 τρίποντα στα 5 ματσάκια ενώ ο Α.Σ ψάχνει το 5Χ5. Δύσκολο και δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια. Ιδωμεν!!

Έτσι οπως πάει η Α1 βλέπω ο πρωταθλητής Πέλλας να βγει την Πρωτομαγιά εκτός και αν έχουμε Τεταρτη- Κυριακή ενναλαξ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Ailant προβάλει κοστουμακι για το μπαράζ ενώ στον όμιλο του κάμπου, χορεύουν ομαλ και ζωναράδικο Tsartini, Μελισσοπουλα και Big Alexander.

Στην Α γίνεται το έλα να δεις. Σιγουραντζα μόνο για την αρμάδα του τριδύμου Ortzan, Rizu και κυρ- Μπίλυ.

Aris του Palfit, Los Ampeles, Alexander of Orm και Doxa- fes, στα 540 λεπτά που απομένουν θα δώσουν μάχες για την άνοδο. Και μην ακούω ότι δεν θέλουν διότι οι κοριοί μου λένε ότι όλοι τους τρελαίνονται για Α1. Όποιος στραβοπαταει από τους big 4, φουλ για επιστολή διαμαρτυρίας ( εμείς ως site ψοφαμε για τέτοια!).

Οι ανταποκριτές μου των μικρομεσαίων ομάδων λένε, προς στιγμή ότι θα παίξουν στα ίσια ( έτσι δηλωνουν- να' χαμέ να λέγαμε).

Το μεγάλο πρόβλημα λέω εγώ, θα είναι των ρεφερυς, γιατί το 50-50 δύσκολα θα γίνει μιας και υπάρχουν και σκληρές έδρες.

Τέλος να σημειώσω ότι το Σάββατο έπειτα από το L.A- Orms θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Βεβαίως και το ματσάκι την Κυριακή στο Litovoi- arena έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αυτά παλληκάρια μου και νομίζω πως ο μικρός μεγαλοδημοσιογραφος Αntuan ( του Αλμωπα) θα πρέπει να κολλήσει εργοσημα από την Α ερασιτεχνικη.

Υ.Γ.  Εδώ θα φανούν οι μεγάλες και ελπιδοφόρες σφυριχτρες και όχι στα παιχνιδάκια του 7ου εναντίον του 8 ου.

Άρα, κυρίως οι έμπειροι να ετοιμάζονται!!

Υγεία και καλή συνέχεια.

Βόρειος άνεμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365