Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ο Λεωνίδας Μπίλης ευχαριστεί την Θύελλα Σαρακηνών

Δείτε την ανακοίνωση μετά την αποχώρηση του

Ευχαρίστησε τους πάντες στην Θύελλα Σαρακηνών και οδεύει πρός την πρωτεύουσα και την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ.

Δείτε την ανακοίνωση μετά την αποχώρηση του, παρακάτω:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Θυελλας Σαρακηνων τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη και την διοίκηση του, τους άμεσους συνεργάτες και βοηθούς μου Πέτρο Τόπκα κκαι Χρήστο Καρκαμάνη, τον φροντιστή Νίκο Νίκου, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που γυρίσαμε μια πολύ δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση και είμαστε σε θέση στα τελευταία 5 παιχνίδια να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Μια μόνο ήττα και δυο ισοπαλίες στη έδρα μας και πολύ κρίσιμα διπλά εκτός έδρας  δίνουν την ελπίδα ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες στο πολύ καλό πρόγραμμα που ακολουθεί να τερματίσει πάνω από την ζώνη. 

Στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω την σεζόν αλλά μια τέτοια πρόταση από τόσο ιστορική ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής τα τελευταία 24 χρονια. 

Εύχοναι στην Θύελλα τα καλύτερα για το μέλλον.»

3 σχόλια:

  1. (κι εμεις μπορει να κάνουμε και κριτική στον άνθρωπο...τόσο λίγοι είμαστε).
    Μπράβο Λεωνίδα και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε έσωσε την ομάδα και τώρα πάει στον παναθηναϊκό καλή επιτυχία κόουτς η πόρτα πάντα ανοιχτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε ακριβώς την έσωσε; έχει δρόμο ακόμα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365