Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Τροχαίο με έναν νεκρό στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΑΤ Αλεξάνδρειας και άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 08/03 στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών, στην είσοδο του Σχοινά στην Ημαθία.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν νεαρό άνδρα και μια γυναίκα συνεπιβάτη ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με φορτηγό που πορευόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με το emvolos τη σφοδρή σύγκρουση νεκρός ανασύρθηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου, με τη γυναίκα να έχει σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΑΤ Αλεξάνδρειας και άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τον απεγκλωβισμό.






1 σχόλιο:

  1. Νομός Πέλλας υποδομές τριτοκοσμικές δρόμοι που όταν βρέχει οδηγούμε παρέα με το. Χάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365