Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Με ηγέτη τον Θεοδώρου την ανατροπή ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θεαματικό

Νίκη με ανατροπή και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας που κατέβαλε την αντίσταση των Ελπίδων με σκορ 3-2.


Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θεαματικό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά για την νίκη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά  προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ στο 4’ όταν ο Ταραλίδης έγραψε το 1-0 και λίγο πριν βγεί το ημίχρονο με δράστη τον ίδιο παίκτη, που βρήκε δίχτυα στο 41’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους, ενώ αγωνίζονταν και με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε στο 33’ ο τερματοφύλακας Γιόντης των φιλοξενουμένων.

Όπως αποδείχθηκε όμως οι φιλοξενούμενοι που αρχικά μείωσαν στο 45’ με τον Θεοδώρου να γράφει το 2-1, κρατούσαν τα καλύτερα για την επανάληψη και με ψυχωμένη εμφάνιση, έφτασαν στην ανατροπή του σκορ.

Στο 54’ ο Θεοδώρου ισοφάρισε σε 2-2 και και στο 78’ ο Μεταξάς έγραψε το 2-3 κάνοντας την ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, που με την νίκη τους αυτή κλείδωσαν την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Λιάβας, Μητώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365