Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήριο δημοτικού σχολείου Σωσάνδρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το δημοτικό σχολείο και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δ.Σ. Σωσάνδρας ευχαριστεί θερμά τους Αφοί Κατσάνη παλετοποιεία και την κ. Μισκου Αικατερίνη για την προμήθεια εποπτικών υλικών στο σχολείο μας για την πραγματοποίηση διάφορων δραστηριοτήτων από τους μαθητές μας.


Με τιμή

Η διευθύντρια 

Γιουτη Θεοδώρα 


Ο πρόεδρος του συλλόγου 

Καραμήτσος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365