Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ισοπαλία στο Μαυροβούνι σε ένα επεισοδιακό φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε βίντεο και φωτό

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Μαυροβουνίου η τοπική Δόξα, με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, σε ένα ματς με αρκετή ένταση και επεισοδιακό φινάλε.


Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να απειλούν μόλις στο 2ο λεπτό με δυνατό σουτ του Αντώνη Ιωσηφίδη και τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 11' με άστοχο σουτ εντος περιοχής του Γιάννη Βασιλόπουλου. 


Στο 27' ο Δημήτρης Λαφαζανίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Παλάνη με κεφαλιά ψαράκι, έστειλε απο πολύ κοντά την μπάλα άουτ και 10 λεπτά αργότερα σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Ξυλουργίδη, για να κλείσει έτσι το ημίχρονο με 0-0. 


Στην επανάληψη η Δόξα απείλησε στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 47' με τον Σαρρή από καλή θέση να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπασυμεών από το ύψος του πέναλτι στο 56'. 


Στο 67' η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή, μετουσίωσε την υπεροχή της και άνοιξε το σκορ, όταν μετά από μία ακόμη εκτέλεση φάουλ του Παλάνη, ο Παπαηλία πήρε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά, ο Γιώργος Αποστολούδας, έγραψε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς, για να φτάσουμε στο 87' όπου έγινε η φάση που άναψε τα αίματα. 


Μετά από μία σέντρα από πλάγια θέση και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Αθανασόπουλου, ο Νάνος που καιροφυλακτούσε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 των "Λύκων", με τον 1ο βοηθό να σηκώνει τη σημαία για υπόδειξη φάουλ. Ο διαιτητής, μετά από συνομιλία μαζί του πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη για αρκετά λεπτά και να λήγει με την επέμβαση κάποιων πιο ψύχραιμων και τον διαιτήτη να ξεκινά πάλι το παιχνίδι, σφυρίζοντας απλά τη λήξη του αγώνα 1 λεπτό αργότερα. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ραμπούσης, Κωνσταντινίδης, Αλατζάς. 


Οι συνθέσεις: 


ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου (Χρήστος Μεσημερλής): Αθανασόπουλος, Αποστολούδας, Κουκούλης, Παπαηλία, Μπούσι, Παλάνης (71' Βαρδαρέντσης), Ιωσηφίδης, Αλεξιάδης, Αλεξανδρίδης, Σαρρής, Λαφαζανίδης. 


Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου (Βασίλης Σαμαράς): Ξυλουργίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Θ., Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Γ., Νάνος, Νεντιάλκοφ (46' Ντουραχίδης), Φαφούτης (46' Κιλικλής), Βασιλόπουλος, Σαρίδης (69' Νούσκας).


Δείτε βίντεο και φωτό:


















18 σχόλια:

  1. Ουδετερος θεατής αγωνα28 Μαρτίου 2022 στις 12:30 π.μ.

    ΡΑΜΠΟΥΣΗ παράτησε τα το επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο το έκανες δώρο γκολ στο Λυκοστομο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή στην κλαψα και μια ζωή τραμπούκοι
    Καλά είναι να μάθουμε και τι έγραψε ο ραμπουσης και ακόμη καλά είναι να δούμε αν υπάρχει και τιμωρία για τα τρειτοκοσμικα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έσυ καλοπροαίρετε αμπαλε φίλαθλε να σου πω εγώ τι έγραψε ο άσχετος Ραμπουσης..ούτε για το ότι ξυλοκοπήθηκε.και ότι δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα την οποία την έβγαλε στον παλάνη..μόνο για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο..και να σου πω εγώ το άλλο άσχετε...γιατί δεν έγραψε ότι τον έδειραν.και γιατί πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα..και αφού είδε ότι μπήκαν μέσα πολλοί και διάφοροι..γιατί δεν τον διέκοψε τον αγώνα..Άρα εδώ ότι βρωμάει.εσυ πονηρε το ξέρεις ότι ο Ραμπουσης τα έπινε με παίχτες από τις αμπελιες σε νυχτερινό κέντρο;;;..να σου θυμίσω το πέναλτι που έδωσε μέσα στο Παλαίφυτο υπέρ των αμπελιών;;;.. ένα μέτρο έξω από την περιοχή;;;..θες κ άλλα;;.Βάλε το φθηνό και κλουβιο μυαλό σου και μετά βγες και πες ότι θες...

      Διαγραφή
  3. Φίλαθλος Μαυροβουνιου28 Μαρτίου 2022 στις 9:41 π.μ.

    Έναν αξιολογημενο διαιτητή δεν είχατε να βάλετε στο ντέρμπυ του Μαυροβουνίου,ο Ραμπουσης ούτε αξιολογημενος είναι ούτε εμπειρία έχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΙΣΜΑ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΝΩΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ Η ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΠΙΑΖΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γκολ ήταν πεντακάθαρο δεν υπήρχε κανένα φάουλ. Καλά έκανε και πήρε την φάση επάνω του ο Ραμπουσης. Ήταν πολύ πιο κοντά από τον επόπτη. Του επόπτη ήταν το λάθος που χωρίς λόγω σήκωσε την σημαία

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΟΣ ΠΟΥΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ.ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ ΦΑΟΥΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΟΥΤ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΡΜΑ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ.Η ΟΡΜΑ 3Η ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΠΕΛΙΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΧΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι ή ορμα φτάιει? Δεν ξέρεις τι σου γίνεται μεγαλε όλη σου η ιστορία είναι ένα πουλημένο ΑΦΜ για αυτό μουγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ28 Μαρτίου 2022 στις 1:54 μ.μ.

    ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ,ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι της ΕΠΣ γιατι δεν πυστευεται την αποψη του παρατηρητη διαιτησιας Βυρωζη για την περιφημη φαση του γκολ , γιαυτο το λογο δεν τον στειλατε στο αγωνα για μεταφερει τι ειδε στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε αλάνια μην μπερδεύεστε, το φάουλ δεν το ζήτησε το μαυροβούνι,ο βοηθός το έδωσε, ο ραμπουσης βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου και η φάση γίνεται λίγο έξω από την μικρή περιοχή, προς την μεριά του προτού βοηθού. Και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα ποιος έχει καλύτερη εικόνα ο ραμπουσης η ο κωνσταντινιδης? Ο άνθρωπος έμεινε εκεί με την σημαία σηκωμενη, δεν κουνήθηκε καθόλου...
    Φάνηκε καθαρά τι ήθελε ο ραμπουσης, και το πέτυχε..
    Και ξανά ρωτάω, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για το Λυκοστομο γιατί να κάτσει ο ραμπουσης και να τις φάει? και αν ακόμη το ακυρωνε,ποιος θα έβγαινε για διαμαρτυρία?
    Και το άλλο για ρωτήστε το κύριο με ποιους ποδοσφαιριστές?? ποιας ομάδας?? έπαιρνε τα σφηνάκια του στο κέντρο φαντασία?
    Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετα απο αυτο που εγινε στο BLACK MOYNTAIN ΣΩΘΗΚΕ και ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ερευνήσει η Ένωση Πέλλας την ανακοίνωση του 3:38 για το ότι ο Ραμπουσης έπινε σφηνάκια με ποδοσφαιριστές ομάδας στο κέντρο Φαντασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΑΜΠΟΥΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι γι'αυτόν τον διαιτητή δημιουργήθηκαν προβλήματα σε γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365