Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δωροθέα Αλμωπίας: Πως εμπλέκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γήπεδο μπάσκετ της Τ.Κ. και πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Δείτε τις φωτο
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Αναστάσιος Τόκος από την Δωροθέα Αλμωπίας δήλωσε συμμετοχή στην πρωτοβουλία The GiANT Heart, μια Πρωτοβουλία Εταιρικής κοινωνικής Υπευθυνότητας από τη NOVIBET & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Ο συντοπίτης μας ζήτησε από την πρωτοβουλία την ανάπλαση - ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο χωριό της Δωροθέας.


Πριν λίγες μέρες υπεύθυνοι έστειλαν e-mail επιβεβαίωσης, ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναστάσιος Τόκο και ζήτησαν φωτογραφίες από το γήπεδο μπασκετ της Δωροθέας. Πλέον για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπλαση χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας.

Μπείτε στην σελίδα της πρωτοβουλίας πατώντας ΕΔΩ και σε κάποιο σημείο γράφει “Στείλτε μας την Πρόταση σου“.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και αναφέρετε :ότι στηρίζεται το αίτημα του Τόκου Αναστάσιου, για την ανάπλαση γηπέδου μπάσκετ στο χωριό Δωροθέα -Αριδαίας Ν Πέλλας.


Δείτε τις φωτο:








1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.Αν είχε.και παιδιά το χωριό θα ήταν τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365