Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Αυτά τα στοιχεία έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Διαβάστε λεπτομέρειες
Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα πια, για τη λύση του μυστηρίου που απασχολεί όλη την Ελλάδα, το livenews, αποκαλύπτει ένα κομμάτι από την έρευνα που κάνει η Αστυνομία -παράλληλα με τους ιατροδικαστές- για το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν στοιχεία της αστυνομικής έρευνας για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε το ζευγάρι και το τελευταίο που έφυγε από τη ζωή, μετά τις δύο αδελφούλες της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις του LiveNews, η έρευνα περιλαμβάνει περιστατικά που συνέβησαν σε 4 νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε η μικρή Τζωρτζίνα.

Τα πιο κρίσιμα συμβάντα όμως, που έγιναν με το παιδάκι και στα οποία επικεντρώνεται η αστυνομία, είναι δύο:

Η ανακοπή στο Καραμανδάνειο Πατρών στις 11 Απριλίου 2021
Ο θάνατος της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου 2022
Για τα όσα έγιναν αναμένεται να καταθέσου 70 (!) μάρτυρες συνολικά. Γιατροί, ιατροδικαστές και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στο LiveNews, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, 12 με 13 γιατροί ανέφεραν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωσή τους για τα κρίσιμα συμβάντα. Είπαν δηλαδή, ότι το παιδί σχεδόν ψυχοραγούσε αλλά η μητέρα δεν τους ειδοποίησε αμέσως.

Όσο τώρα για το «κομμάτι» της υπόθεσης, που αφορά την απουσία γιατρών -και κόσμου γενικότερα- όταν παρουσιάζονταν τα προβλήματα υγείας των μικρών παιδιών, σύμφωνα με το livenews, έγιναν αιτήματα σε τουλάχιστον 3 νοσοκομεία από τη μητέρα, να μπει η μικρή Τζωρτζίνα σε μονόκλινο.

12 περιστατικά προβλημάτων υγείας έγιναν την ώρα που δεν ήταν γιατροί στο χώρο…

Επίσης, τουλάχιστον 2 νοσηλευτές σε ισάριθμα νοσοκομεία, είπαν ότι η μητέρα ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες στο χώρο.

20 με 25 γιατροί αναφέρουν ότι τα δύο συμβάντα της Τζωρτζίνας (της ανακοπής και του θανάτου) δεν εξηγούνται με βάση τις εξετάσεις που έγιναν το κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365