Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Άλωσε την Κερασιά ο Άρης Νησίου

Το παιχνίδι ήταν καλό
Χωρίς να δυσκολευτεί και σαφώς ανώτερος ο Άρης Νησίου επικράτησε στην Κερασιά με σκορ 3-1 του τοπικού ΠΑΟ και επέστρεψε στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους πάντως ανώτερους να επικρατούν δίκαια και καθαρά, ενώ οι γηπεδούχοι παρότι προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο..l

Πολύ νωρίς μόλις στο 12’ ο Σφέτκος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, που στο 29’ με τον Χούμαλη ζευγάρωσαν τα τέρματα τους και έδειξαν ότι αυτοί θα είναι τα αφεντικά στο παιχνίδι.

Στο 54’ ο Μπέσιος έκανε τρία τα τέρματα των κιτρίνων, ενώ στο 80’ ο γκολκήπερ Τζαβέλας και κατ ανάγκην επιθετικός σε αυτό το μάτς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ταγκαλίδης, Βλαδίκας, Αλατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365