Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Άδειασμα και καθαρισμός του συντριβανιού της κεντρικής πλατείας Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

Άδειασμα και καθαρισμός εκ νέου του συντριβανιού της κεντρικής πλατείας Αριδαίας μέσα σε λίγες ημέρες. 

Θεωρούμε υποχρέωση όλων μας, το συντριβάνι να διατηρείται καθαρό και όμορφο. Η μετατροπή του καθημερινά σε υγρό σκουπιδότοπο, δεν μας τιμά.

Ας φροντίσουμε όλοι μαζί, να παραμείνει ΚΑΘΑΡΟ!




3 σχόλια:

  1. Σκουριασμένα αιχμηρά σύρματα συγκρατούν το πλέγμα για τα πλαστικά καπάκια, σκουριασμένα αιχμηρά πλέγματα βγαίνουν από το σπασμένο κράσπεδο που περιβάλλει δέντρο και επίσης, τόσα δέντρα φυτέψατε πίσω από το δημαρχείο φυτέψτε και κανένα στις άδειες τρύπες που σκοντάφτουν τα παιδιά. Τον καθαρισμό του συντριβανιού τον έχετε κάνει έργο τρανό δίχως κανένα λόγο. Τόσες μέρες είναι δυσφήμιση του τόπου μας. Γιατί δεν προσλαμβάνετε με τα πολύ γνωστά "δίμηνα" και κάποιους να περιποιούντε αποκλειστικά την τσιμεντοπλατεία; Και μην μιλήσω για την βρώμα και δυσωδία στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που κάποιοι ανάγωγοι προκαλούν. Το υποτυπώδης λουκέτο στο πάρκο είναι για αποποίηση ευθυνών μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε μια χύμα πλατεία χωρίς δένδρα...σκέτο τσιμέντο...ούτε για καφε είναι ,ούτε παιδική χαρά...Τελικά υπάρχει σίγουρα δημοτική αρχή? όλα στο περίπου...όλα στη τύχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τη είναι αυτό ειδήσει έπρεπε να είναι στην πένα όλα άντε να τελειώνουμε με αυτούς έχουν μπει σε διακοπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365