Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Τέλος η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους - Δείτε από πότε θα ισχύει το μέτρο

Οι ειδικοί απευθύνουν ισχυρή σύσταση να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός

Νέα εποχή για την πανδημία του κορονοϊού, καθώς την άρση του μέτρου για… μάσκα υποχρεωτικά στους εξωτερικούς χώρους φέρεται να εισηγείται η Επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 02.03.2022.


Πάντως οι ειδικοί απευθύνουν ισχυρή σύσταση να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός, αλλά και από τα άτομα με παράγοντες κινδύνου σοβαρής νόσησης και από τους ανεμβολίαστους.


Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως την μάσκα στους εξωτερικούς χώρους την «πετάμε» από το προσεχές Σάββατο, 05.03.2022.

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια μπωρει κάποιος νά μου πει όλοι αυτοί οι άνθρωποι πού έρχονται τώρα από Ουκρανία έχουν κάνει εμβόλια; δηλαδή ελέγχονται ή αυτοί είναι άτρωτοι στη πανδημία??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365