Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Καλή η αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων - Χρειάζεται βελτίωση στην καθημερινότητα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με εξαιρετικό βαθμό ως προς την αντιμετώπιση πέρασε τις πρόσφατες κακοκαιρίες ο Δήμος Αλμωπίας.


Στις χιονοπτώσεις οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια κατάφεραν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ήταν αυτή που έπρεπε.

Επίσης ο Δήμος Αλμωπίας αντιμετώπισε με επιτυχία τον προ εβδομάδων πρωτοφανές ακόμα και για την περιοχή μας δυνατό αέρα. Μπορεί να υπήρξαν καταστροφές, αλλά ο Δήμος έδειξε μεγάλα αντανακλαστικά, οι υπηρεσίες του αποκατέστησαν γρήγορα τις ζημιές σε δημόσιους χώρους, ενώ υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΔΕΔΔΗΕ. Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης μαζί με τους συνεργάτες του συντόνισαν όπως έπρεπε τους αρμόδιους φορείς.


Από κει και πέρα εύλογα είναι τα παράπονα των κατοίκων της Αλμωπίας για θέματα της καθημερινότητας. Πολλοί δρόμοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση, ειδικά αυτοί της Αριδαίας είναι επιεικώς απαράδεκτοι, το χρόνιο πρόβλημα με τις βλάβες της ΔΕΔΔΗΕ στην πρώτη ψιχάλα παραμένει άλυτο, ενώ πολλά παράπονα υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού. Επιπλέον σε πολλά σημεία της Αριδαίας, αλλά και τοπικών κοινοτήτων υπάρχουν προβλήματα με τον φωτισμό.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε και τις προηγούμενες ημέρες με το θέμα που προέκυψε με το ΔΑΚ Αριδαίας, κάποια έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν καθυστερούν.

1 σχόλιο:

  1. Εαν μια δημοτική αρχή έλεγε: Μονο δρόμοι.Μια θητεία μόνο δρόμοι! έτσι θα έπρεπε. 'Όλη η Αριδαία, ο μοναδικός Δήμος εδρα στην Αλμωπία έπρεπε να έχει άσφαλτο αλφάδι γυαλιστερό.Πως να φέρεις ακριβό αμάξι σε τέτοιες λακούβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365