Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Νέο οικονομικό κόστος απαιτεί η τροποποίηση καταστατικού των σωματείων

Δείτε τι αναφέρει η ΓΓΑ
Άλλο ένα αγκάθι για τα ερασιτεχνικά σωματεία απαιτεί η τροποποίηση του καταστατικού για τα σωματεία, καθώς εκτός από την όλη διαδικασία απαιτείται και ένα αξιόσεβαστο χρηματικό ποσό για να γίνει αυτή.

Δείτε τι αναφέρει η ΓΓΑ, παρακάτω:

«Με έγγραφο που απέστειλε η ΓΓΑ στα ποδοσφαιρικά σωματεία, καλεί όλα τα σωματεία να προβούν μέχρι 30 .06.2022 σε τροποποίηση και εναρμόνιση  των των καταστατικών τους με βάση τον νέο αθλητικό νόμο (4809/2021,άρθρο 53).»

Είναι μια πρόσθετη επιβάρυνση για τα σωματεία τα οποία ήδη βρίσκονται στα όρια τους, από τα ανύπαρκτα έσοδα τους,αν αναλογιστεί κανείς ότι η εναρμόνιση αυτή κοστίζει περίπου 500 με 600 ευρώ στα δικηγορικά γραφεία και χρειάζεται περίπου 1 μήνας για να διεκπαιρεωθει.

Θα ήταν θεμιτό και ιδιαίτερα αποδεκτό από όλους, αν ήταν δυνατόν η Ε.Π.Σ. Πέλλας να συμβάλει στα έξοδα αυτά προς βοήθεια των σωματείων της, αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος,  δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν τα σωματεία να σταθούν στα πόδια τους.

1 σχόλιο:

  1. Με βενζίνες, προπονητές και όλα τα άλλα απλήρωτα καμιά ομάδα δεν θα πληρώσει πεντακοσαρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365