Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Έξαρση διαρρήξεων στην Αλμωπία, τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Οι πολίτες πλέον πρέπει να είναι υποψιασμένοι και παρατηρητικοί

Έξαρση διαρρήξεων σημειώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.


Οι διαρρήκτες σε όλες τις περιπτώσεις λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, βάζουν στόχο οικίες στις οποίες την ώρα της διάρρηξης οι ένοικοι λείπουν και αποσπούν από μέσα χρήματα και χρυσαφικά.

Οι πολίτες πλέον πρέπει να είναι υποψιασμένοι και παρατηρητικοί, οτιδήποτε τους φανεί περίεργο, είτε όχημα, είτε κάποιο άγνωστο άτομο το οποίο κινείται περίεργα, θα πρέπει αμέσως να ειδοποιούν την αστυνομία και να κρατάνε την πινακίδα του οχήματος.


10 σχόλια:

  1. Χαμός πολύ πλιάτσικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερες περιπολίες. Οι πρόεδροι των χωριών να οργανωθούν με ομάδες φίλων που φιλικά θα επιτηρούν . Τέτοια εποχή δουλειές δεν έχει στα χωράφια είναι η αλήθεια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλητερο είναι για να τους κοπεί ο αέρας καραμπίνα γεμάτη με μονοβολα και όποιον πάρει ο χάρος γιατί δεν τους κάνουν τίποτα και να τους πιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες

      Διαγραφή
  4. Στην Ορμα ,ολοι τους γνωριζουν, εκτος απο την αστυνομια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξυπνάδα θέλει,όχι σφαιρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μεγάλη η ομάδα στην Ορμα και το πουλάκι που παρακολουθεί το χωριό όλη μέρα και ενημερώνει τα φιλαράκια του πλησιάζει η ώρα σας και τώρα ξεκινάει το καλοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα εκεί μου πηγαίνει το μυαλό, σίγουρα αυτός είναι ο τσιλιαδορος και τα φιλαράκια του που έρχονται 1 φορά στο τόσο χτυπάνε και φεύγουν.Και στα άλλα χωριά αυτοί είναι κάθε φορά αλλάζουν τοποθεσία.

      Διαγραφή
  7. Αφού δεν κάνουν τίποτα αυτοί που πρέπει να κάνουν θα το κάνουμε μόνοι μας φτάνει πια αυτό το πραμα στην ορμα . Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365