Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Μαρία Παπαδόπουλου: Η συντοπίτισσα μας πρωταθλήτρια που πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων, που θα διεξαχθεί 1-15 Μαΐου στην Κρήτη, θα συμμετέχει η αθλήτρια του Υπερίων Αλμωπίας, Μαρία Παπαδόπουλου.

Η νεαρή αθλήτρια του Σπύρου Σταματιάδη με καταγωγή από την Θηριόπετρα Αλμωπίας, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της παρουσία σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχει ως στόχο μια καλή εμφάνιση.

Η συντοπίτισσα μας πρωταθλήτρια της άρσης βαρών αγωνίζεται στην κατηγορία των 76 κιλών και στους τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα κατέλαβε την πρώτη θέση, που της έδωσε το εισιτήριο για τη χρυσή 10αδα κοριτσιών που θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης.

Η 17χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την άρση βαρων σε ηλικία 12 χρόνων, με προπονητή τον Σπύρο Σταματιάδη, στον Υπερίων Αλμωπίας. Έχει κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις κορασίδες και στις νεάνιδές.

Η Μαρία Παπαδοπούλου μπορεί να είναι πρωταθλήτρια στην άρση βαρών, αλλά όντας αριστούχα μαθήτρια της τρίτης λυκείου, έχει στόχο την είσοδο της σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Μία προετοιμασία για ένα παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπως είναι φυσικό έχει αρκετά έξοδα. 

Ήδη από το σύλλογο της νεαρής αθλήτριας έχουν γίνει κινήσεις για την εύρεση χορηγών, ενώ έχει γίνει αίτηση στην επιχείρηση των Λουτρών για να συνδράμει με κάποια οικονομική ενίσχυση, για να μπορέσει η 17χρονη αθλήτρια να ολοκληρώσει κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες την προετοιμασία της. 
Ενήμερος για το θέμα είναι ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης.

Ο Υπερίων Αλμωπίας ευχαριστεί εκ των προτέρων όσους ανθρώπους προτίθεται να βοηθήσουν την συντοπίτισσα μας πρωταθλήτρια, να πραγματοποιήσει το όνειρο της συμμετοχής σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δείτε φωτο του Aridaia365 από την προετοιμασία της νεαρής αθλήτριας:

















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365