Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Έναρξη διενέργειας ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Δελτίο Τύπου
Σας ενημερώνουμε οτι ξεκίνησε και πάλι η Διενέργεια της προληπτικής και διαγνωστικής εξέτασης ΤΕΣΤ ΠΑΠ.

Στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Το τεστ Παπανικολάου είναι μια απλή εξέταση πρόληψης, η οποία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Η πρόληψη οδηγεί  στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και στην έγκαιρη θεραπεία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, είναι ο τρίτος πιο διαδεδομένος καρκίνος στον κόσμο και μάλιστα ο δεύτερος, μετά τον καρκίνο μαστού στις γυναίκες .

Προγραμματίστε άμεσα ένα  ΤΕΣΤ  ΠΑΠ

Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο Ιατρείο θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων).

Για ραντεβού τηλεφωνικά: 2384350012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365