Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Μήνυμα Πούτιν προς τις γειτονικές χώρες: Μην κλιμακώσετε την ένταση

Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας

Μήνυμα προς τις γειτονικές χώρες με τη Ρωσία να μην κλιμακώσουν την ένταση απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εννιά ημέρες αφότου η Μόσχα έστειλε τις δυνάμεις της στην Ουκρανία.


«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Και εγώ θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην προχωρήσουν σε τυχόν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτικό του μήνυμα.


«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη για τριβές ή για επιδείνωση των σχέσεων μας. Και όλες οι κυρώσεις εκ μέρους μας, αν προκύψουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε κάποιες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Πούτιν.


Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να συμμετέχει διαδικτυακά, από την κατοικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας για ένα πορθμείο βόρεια Ρωσία.

3 σχόλια:

  1. Σ'αυτό πάνω θέλω νά πω έχει ένα δίκιο, μήν οξυνουνε την κατάσταση καί ειδικά κάποιοι δημοσιογράφοι καί σάιτ με οικονες από παλιότερες συγκρουσης, γιατί αυτοί πού την πληρώνουν είναι αθώοι άνθρωποι,για νά τελειώσω σήμερα άκουσα τόν υπεύθυνο τού ΝΑΤΟ νά λέει ότι από τό 2014 εδειναν όπλα και εκπεδευαν τούς Ουκρανούς δηλαδή τότε πού σφάζανε αυτά τα φασιστικά στοιχεία πού είναι μαζί με τόν Ζελινσκι τότε πού ήσασταν όλοι εσείς οι πονοψυχη κύριοι υποκριτές;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος τρόπος σκέψης. Λάθος κατανόησες το κείμενο. Λάθος ή δικαιολογηση του σφαγεα Πουτιν.

      Διαγραφή
    2. Τι να κάνει;Να γίνει σαν την μαριονέτα των Ουκρανών;Το 60% στην Ουκρανία είναι Ρώσοι.Θα ρίξει μια χούντα,που απ'το 2014 δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά και έχουν σκοτώσει 14000 Ρώσους, Ντόνετσκ, λουγκανσκ, Οδησσό, Μαριούπολη κ.α.τωρα τι ακούτε στα ελληνικά κανάλια και τι στηρίζει ο πρωθυπουργός (κωμωδία) της χώρας, είναι για συμφέροντα, ΝΑΤΟ, ευρωπαϊκή ένωση.Ο Σταϊκούρας είπε ότι θα στηρίξει την Ουκρανία με 1,5 δις ευρώ , για ανοικοδόμηση της χώρας.Ξερουνε ποτέ θα τελειώσει ο πόλεμος και έχουν μοιράσει την Ουκρανία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365