Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Σκύδρας απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας ολοκλήρωσε την πρωτοβουλία της ανθρωπιστικής - επισιτιστικής βοήθειας  για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.


Συγκεκριμένα ο Δήμος Σκύδρας παρέδωσε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στο Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη τα είδη που πρόσφεραν επιχειρήσεις και πολίτες. Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2022 πακεταρίστηκαν και παραδόθηκαν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου με σκοπό να διανεμηθούν και να συμβάλλουν σε κάποιο βαθμό στη στήριξη και στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας των εμπόλεμων περιοχών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε σχετικά: Άμεση και συγκινητική ήταν, όπως κάθε φορά στα προσκλητήρια αλληλεγγύης, η κοινωνία μας που ανταποκρίθηκε και τώρα στην πρόσκληση της προσφοράς βοήθειας για τους συνανθρώπους  μας που δοκιμάζονται σκληρά από τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση τους:

«ΑΦΟΙ ΣΕΞΤΟΥ ΝΕΑ ΕΞΦΡΟΥΤ ΑΒΕΕ (Nea Exfrut S.A.)», «ΝΕΑ STAR FRUIT EΡΕ – ΚΟΚΟΝΟΖΙ Ι KARAJ J ΕΡΕ», «ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ – Επιχειρήσεις», «ΝΕΑ ΣΚΥΔΡΑΪΚΗ – Μεταφορική εταιρεία Ν.Πέλλας», το Σύλλογο Καλλιτεχνών Έδεσσας heart in the city, το Δημοτικό Σχολείο Καλλίπολης, το Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ριζού κι όλους τους συμπολίτες μας για τις προσφορές και τη στήριξή τους. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου αιρετούς: την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας Ιωάννα Βέργου που είχε το συντονισμό και την ευθύνη της πρωτοβουλίας, τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Γίτσα, Γιώργο Χρυσαφίδη, Αναστάσιο Αδαμίδη, Σταύρο Πασχαλίδη, τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεμιστοκλή Κρητίδη και Γιάννη Θεοδοσίου αντίστοιχα, τον Πρόεδρο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιο Σουρουτζίδη  για τη συνεργασία τους  και τα στελέχη του Δήμου μας που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας.

Ας ευχηθούμε να σταματήσει το γρηγορότερο ο πόλεμος, να επανέλθει η ειρήνη, να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στον τόπο τους κι οι ομογενείς μας να συνεχίζουν να προοδεύουν και ν΄αποτελούν τον κρίκο αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των κρατών της Ουκρανίας και της Ελλάδας. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365