Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Meine damen und herne gutenachten. Όλα πρίμα πάνε αλλά αυτός που έκανε ποδαρικο στην Γ ήταν αρχιγκαντεμαρος. Μπουμ η συμπρωτεύουσα, σε περιπέτειες οι Πειρατές.


Έχουμε ακόμη 270' και αναμένεται σκληρή και ποκερ ιστική συνέχεια. Τελικά αν θες παραμονή στην Γ τότε πρέπει να χτυπάς αν όχι πρωτάθλημα, το λιγότερο ΟΥΕΦΑ!

Η Α1 συνεχίζεται αλλά η μάχη των μαχων θα διεξαχθεί στο Ριζάρειο γήπεδο. Ορφεύς '44 η Ντόροθυ; Διαλέξτε και πάρτε!!

Μεγάλη αναμέτρηση στο Tsalioum stadio την Τετάρτη όπου η κυανόλευκη ταξιαρχία του Antonio Tsartini έναντι της ενΔΟΞΗΣ του Μελισσιού. Ο νικητής ετοιμάζεται για τα υπέρ μπαράζ της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.


Φως στο τούνελ της Α, το Likostome  θέλουν για αντίπαλο του χρόνου, η Μ.Α Οrms και ο θεός του πολέμου από το Palefito. Το Los Ampeles τι λέει; Ότι θέλει, θέλει αλλά μπορεί;


Τριακόσια εξήντα λεπτά συν δέκα, δεκαπέντε καθυστερήσεων και στις 30 Απριλίου θα έχουμε τα γλέντια.


Αμ εκεί στον πάτο, τι γίνεται; Big Platan, PAOK G4  και Athyraris έχουν τους βαθμούς του Α γύρου. Δεν θέλει κανείς την σωτηρία; Το 16αρι ποιος θα το πετύχει; Άντε να δούμε.


Α, και κάτι τελευταίο και σας βγάζω πρώτος την ειδησαρα. 


Σάββατο βράδυ στις 21.45 ( ώρα CL), το μέγα μπαράζ: ο Μέγας της Άρνισσας κόντρα στον Κεραυνό από τον Μεσσιανο. Γήπεδο; Θέλει προβολείς. 


Προβολείς διαθέτουν η Αριδαία, η Κρ. Βρύση και; Αν δεν βρεθεί γήπεδο εντός Πέλλας, τότε πάμε για Τούμπα, Βικελίδης η Καυτατζόγλειο. 

Αυτα για απόψε και .... τα λέμε!!

3 σχόλια:

  1. Και στο Μεσιανο έχουμε προβολείς ,μην αγχώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχετε κερκίδες όμως για τουλάχιστον 1000 θεατές.

      Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΜΕΛΙΣΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...
    ΕΝΑ ΟΜΙΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Η Α1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365