Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Αυτή είναι η νέα Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου - Δείτε το όνομα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την απόφαση
Δείτε την απόφαση:


Η Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου με τον πατέρα της και Υποψήφιο με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση, Τόλη.


22 σχόλια:

  1. Έτσι Χρηστάρα μην αφήνεις κανένα χωρίς να τον βολεψεις. Και η ξεφτίλα έχει όρια. Εσύ δυστυχώς δεν έχεις Χρηστάρα. Είσαι άξιος της μοιρας σου. Ο χειρότερος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος χρειάζεται τοπογράφους, ανθρώπους για να κάνουν μελέτες και επάνδρωση της τεχνικής υπηρεσίας. Όχι άτομα με πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων που δουλεύουν σε καφέ.
    Χρήστο έλεος με τα προεκλογικά γραμμάτια. Πας τον Δήμο πίσω και βάζεις ταφόπλασα στον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν ξαναβγαίνει με τέτοιες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον τα λες; Στον Μπάτση; Σε 2 χρόνια θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δεν θα πω ότι θα βγει τρίτος γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο. Κρίμα για τον δήμο αυτή η οπισθοδρόμηση.

      Διαγραφή
    2. Δεν πήγε πουθενά ο δήμος, πίσω ήταν πάντα, απλά εκεί παρέμεινε! Ποια η διαφορά στην καθημερινότητα με όλους τους προηγούμενους δημάρχους; Χάος στο κυκλοφοριακό, χάος στις λακούβες, χάος στις καμένες λάμπες, χάος στην καθαριότητα κ άλλα πολλά...!! Θα πει κάποιος "μα ο Μπινός έκλεισε έργα", ναι συμφωνώ ποιος θα τα υλοποιήσει είναι το θέμα μήπως και αλλάξει η καθημερινότητα αυτού του δήμου!!

      Διαγραφή
  3. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΖΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μπινος ρε μεγάλε; όλοι στο ίδιο καζάνι είναι.

      Διαγραφή
  4. Έτσι κι εγώ κατεβαίνω υποψήφιος. Τρία παιδιά έχω. Άνεργα και τα τρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν του άρεσαν τα ρουσφέτια του Μπατση εε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χειροτερος δημαρχος ολων των εποχων. δεν αξιζει την καρεκλα που καθεται. κριμα για την περιοχη μας να εχει εναν τετοιο ανθρωπο στο τιμονι. αυτο θα πω μονο.

      Διαγραφή
  6. Έτσι κάνετε προεκλογικό αγώνα κ μπατση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρησταρα δεν βρεχει σε φτυνουν! Κατηγορουσες τον Μπινο για αυτα αλλα κανεις πολυ χειροτερα! Αστοιχειωτα ατομα με μηδαμινες γνωσεις μπαινουν σαν συνεργατες απλα και μονο για να ολοκληρωθει το ρουσφετι! Κριμα γιατι σε πιστεψαμε μπας και κανεις κατι καλυτερο αλλα εσυ εισαι χειροτερος απο τους προηγουμενους! Τα λεμε στις εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα για την καρέκλα Χρήστο! Έλεγες ότι θα είσαι διαφορετικός αλλά τελικά είσαι χειρότερος από όλους κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι και αλλιώς δεν σε ψήφιζα και ούτε θα σε ψήφιζα ποτέ ! Ότι χειρότερο έχει περάσει σε δήμαρχο ! Ειδικός συνεργάτης κοπέλα 20 ετών η οποία τελείωσε την σχολή της πριν ένα χρόνο( και δουλεύει σε καφέ) αυτή η κοπέλα ξέρει να μιλήσει είναι άξια; Με τι κριτήρια πήρε αυτήν την θέση ένα πτυχίο σχολής; Είστε γελοίοι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπάτση θα λέτε και θα κλαίτε! Κλάψτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο μη κανεις καν τον κόπο να κατέβεις στις εκλογές είσαι ήδη χαμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ επι Μπινου Μπινος για Μπινος δεν έμεινε εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΕΔΩΣΑ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπάτση πως ενημερώθηκαν οι πολίτες για να διεκδικήσουν τη θέση; Με πια κριτήρια μπήκε η κοπέλα; Ο τίτλος της σχολής σίγουρα πάντως δεν είναι αυτός, έχουμε κάνει και εμείς φοιτητές και ξέρουμε. Είσαι άξιος της μοίρας σου, νόμιζα ότι η ανοησία έχει όριο αλλά εσύ το έχεις τερματίσει. Έχουμε νέους ανθρώπους με τίτλους που έχουν φύγει έξω η δουλεύουν για τρεις και μία και εσείς επιλέγετε βάση του γούστου σας (μιλάω για όλο το σύνδεσμο για αυτό και ο πληθυντικός το επισημάνω). Χαίρομαι μόνο που βλέπω πόσο ανόητοι νιώθουν τώρα οι ψηφοφόροι σου που κάθονται και βλέπουν αυτή την αστεία παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό θα ήταν να ξέρουμε πως ο δήμαρχος προσπαθεί να έχει άξιους συνεργάτες. Καλό θα ήταν να ξέρουμε πως ο δήμαρχος έχει προσλάβει πραγματικά αξία άτομα που είχαν κατέβει στις εκλογές με άλλους συνδυασμούς. Η ουσία είναι πως ο δήμος χρειάζεται μόνιμα άτομα σε καίριες θέσεις. Θέσεις που ο δήμαρχος έχει ζητήσει από τα αρμόδια υπουργεία. Για αυτές τις θέσεις κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να τους προσλάβει. Μην ξεχνάμε πως η πολεοδομία ήταν έτοιμη να κλείσει. Έχουν συνταξιοδοτηθεί αρκετοί υπάλληλοι απο πολλές υπηρεσίες του δήμου. Θέσεις που ο δήμαρχος έχει ζητήσει να καλυφθούν. Κάτι που δεν έκανε κανένας προηγούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365