Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Στους Μαυραετούς το γειτονικό ντέρμπι

Ένα παιχνίδι με δυο όψεις

Η Δόξα Μελισσίου ήταν η νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με την Νίκη Αξού με τελικό σκορ 4-1.


Ένα παιχνίδι με δυο όψεις, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και αποτέλεσμα αυτής της εμφάνισης ήταν να φτάσουν τρεις φορές στο γκολ με τον Στεφανίδη στο 11’, τον νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο Παναγιωτίδη στο 16’ και τον Κυζιρίδη με πέναλτι στο 37’ και να κλειδώσουν την νίκη, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, μείωσαν το σκορ στο 63’ με τον Σαρόγλου και μάλιστα κέρδισαν πέναλτι στο 74’ και ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο Σιδέρης των γηπεδούχων σε αυτή την φάση.

Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Πολατίδης, που όμως νικήθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων Γεωργιάδη και έτσι έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, για να κερδίσουν στην συνέχεια πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 83´ και ο Χατζηπαρασίδης να ανεβάσει το σκορ στο 4-1, εκτελώντας την εσχάτη των ποινών.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Παπαδόπουλου Η., Παρούτογλου.

ΔΟΞΑ: (Γιάννης Σερέτης)

Γεωργιάδης, Λιτοβολής, Ξανθόπουλος, Θεοδωρούδης, (63’ Χατζηδάκης), Βερβελές, Χατζηπαρασίδης, Παναγιωτίδης, (63’ Σιδέρης), Τζήμας, (76’ Χατζόγλου), Γκότσης, Κυζιρίδης, (40’ Χωραφάς), Στεφανίδης, (63’ Κοκκινίδης).


ΝΙΚΗ: (Κώστας Παοαδόπουλος)

Θωμαΐδης, Καρράς, Σταυρίδης, Μπακάλογλου, Φυντάνης, Αβτζόγλου, Ανδρεάδης (82’ Θωμαίδης Ι.), Τρελόπουλος, (17’ Ροΐδης), Πολατίδης, Καρατσαλίδης, (46’ Σαρόγλου), Νικολαίδης.

2 σχόλια:

  1. Αριστη??? ΑΣΧΕΤΗ!!!!!! Τα παιδακια που βαζετε και σφυρατε ουτε γ τοπικο δεν κανουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365