Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΒΟΜΒΑ στον Δήμο Αλμωπίας: Διεργασίες για τέταρτο συνδυασμό στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές - Όλο το ρεπορτάζ

Το Aridaia365 θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και φυσικά θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο

Μία είδηση βόμβα για τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Aridaia365.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του site μας, έχουν ξεκινήσει διεργασίες για τέταρτο συνδυασμό στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Θυμίζουμε Χρήστος Μπάτσης, Δημήτρης Μπίνος και Νίκος Παρούτογλου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, ενώ ο Σάκης Χατζηδημητρίου με τα σημερινά δεδομένα δεν θα συμμετέχει στις εκλογές.


Οι διεργασίες για τον καινούργιο συνδυασμό που θα έχει το όνομα "Κίνημα Νεολαίας Αλμωπίας - Εκσυγχρονίζουμε τον Τόπο μας", έχουν ξεκινήσει από 5-6 νεαρά άτομα που αγαπάνε την περιοχή τους και έχουν ως στόχο όπως μας δηλώνουν να την βγάλουν από τον τέλμα που έχει περιέλθει.


Οι πρωτεργάτες του νέου συνδυασμού έχουν κάνει μία λίστα με 90-100 άτομα, από 25-45 ετών οι περισσότεροι, από πάρα πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν μαζί τους συζητήσεις, να τους αναπτύξουν το όραμα τους και όλοι μαζί κάνοντας μία ομάδα να διεκδικήσουν τον Δήμο Αλμωπίας.


Το Aridaia365 βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει την λίστα με τα ονόματα, στην οποία το 95% δεν έχει πολιτευτεί ξανά. Ένα μόνο άτομο έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Αντιδήμαρχος, ενώ υπάρχουν και δύο πρόσωπα της Αντιπολίτευσης του νυν Δημοτικού Συμβουλίου. Όλα τα υπόλοιπα ονόματα είναι νεαροί/ες επιχειρηματίες, δικηγόροι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, με την πλειοψηφία να είναι νεαρά άτομα με σπουδές, εξαιρετικές γνώσεις και επιτυχία στον τομέα τους.


Η μεγάλη ιδιαιτερότητα που υπάρχει στην συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αρχηγός. Οι πρωτεργάτες του νέου συνδυασμού έχουν ως στόχο να συμπληρωθεί η ομάδα και όλοι μαζί να αποφασίσουν τον ιδανικό αρχηγό που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Στόχος όπως μας αναφέρουν δεν είναι η προσωπική ανάδειξη, αλλά το καλό του τόπου στον οποίο ζούμε.


Όπως μας δηλώνουν ευελπιστούν η καινούργια αυτή προσπάθεια να αγκαλιαστεί από τους πολίτες και φυσικά να πειστούν να συμμετέχουν ενεργά οι νέοι της περιοχής μας. Μόνο τότε το "Κίνημα Νεολαίας Αλμωπίας - Εκσυγχρονίζουμε τον Τόπο μας" θα μπορέσει να συμμετέχει στις εκλογές. 


Προς το παρόν όλα είναι φιλολογίκα, η προσπάθεια τώρα γεννήθηκε και ελπίζουν οι πρωτεργάτες μετά το καλοκαίρι να έχει ωριμάσει, για να μπορέσουν προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις. Στόχος είναι η συμμετοχή στις εκλογές του 2023, αλλά αν δεν υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα στις συνομιλίες, θα προσπαθήσουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τις επόμενες εκλογές του 2027.


Όπως αναφέρουν είναι η ώρα η νεολαία της Αλμωπίας, νεολαία όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και στην εμπλοκή της με την Πολιτική, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, με νέες ιδέες και οράματα, μακριά από το παρελθόν και το παρόν που κρατάει τον τόπο στάσιμο.


Το Aridaia365 θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και φυσικά θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο.

10 σχόλια:

  1. Ελπιδοφόρο ακούγεται, αλλα σίγουρα οι γνωστοί άγνωστοι θα πέσουν να το φάνε και δεν θα προχωρήσει καν. Ο τόπος πάντως χρειάζεται νεα ατομα και νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να υπάρχει ισορροπία προέλευσης.Γιατί όλοι πολιτικά από καπου προέρχονται.....

      Διαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνεις λάθος,ένα απο αυτά δν θα μπορέσει να κατεβάσει καν συνδυασμό! (Δεν αναφέρομε στους νεους) Και επισης να ακουσουμε ποιοι ειναι αυτοι οι νεοι και θα δουμε αργότερα ποσο ελπιδοφόρο θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέτοιες ενέργειες έπρεπε να υπάρχουν ήδη.Εννοείτε θετικό.Με το ζήτημα της ηλικίας και νέων υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα.Μην ξεχνάτε ότι ο Μπάτσης για νέος εμφανίστηκε και έκανε ότι έκαναν οι παλιοί: διορισμοί ,υποσχέσεις,δίμηνα,χαμογελάκια κλπ.Πολιτική που βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες.Δεν είναι αυτό νέος.Κι απ την άλλη μια ταπεινή ερώτηση έχω: Με τις γνώσεις που χρειάζεται να έχεις σήμερα...ποιός προλαβαίνει και να σπουδάσει και να δουλέψει και να ταξιδέψει και πλάνο έχει πριν τα 30-35? Δεν θεωρώ προσωπικά τον ευατό μου στα 35 τόσο έτοιμο να ηγηθώ μιας κοινωνίας ολόκληρης.Τεράστια ευθύνη.
    Θα πω ναι σε 5 καλά του Μπίνου, σε2 καλά του Μπάτση κλπ.Θα ρωτήσω και κάτι τον Παρούτογλου: κατέβηκες για βουλευτης ,κατεβηκες για δημαρχος, συμμετείχατε χρόνια στις δολοπλοκίες του Πασοκ,σηκώνατε καλπες ψηφοδέλτια,ξέρετε απο διαπλοκή και θεωρείτε τον ευατό σας φρέσκο? Στέκει? σας φααίνεται νορμαλ?
    Υγ.συνδυασμός που δεν βροντοφωνάζει: Η χρυσή Αυγή στη φυλακή ,δεν έχει θέση στην Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο να μην είναι παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξυπνο. Κάνεις το λαγό. Τέτοιες βόμβες έχουν όλα τα καφενεία. Αυτοί το όνομα τους δε βγάζουν, θέλουν να κυβρρνησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ρομαντικό για να είναι αληθινό... Το Άρλεκιν λιγότερο ρομαντικό από αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέος είσαι στο μυαλό , όχι στην ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mesa einai kai o proedros tis grapas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365