Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας μπαλλαδοφατσες και τα πράματα αρχίζουν και σφίγγουν.


Πιο πολύ σφίξιμο υπάρχει τόσο για άνοδο αλλά και στο Μπλουμ.


Πλευ οφ και άουτ στον Βορρά της Α1, εκεί που το Ailant κάνει μίνι προετοιμασία. Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιόν είναι αλλο. Στα οφ, η Ριζάρειος ποδ/κη σχολή η το Ντόροθυ, ένας στους δύο θα κλάψει με γκρι δάκρυ.


Στον άλλο όμιλο, κάτσε πρώτα να τελειώσει η κανονική διάρκεια και βλέπουμε. Να σημειώσω εδώ ότι οι μικρές ομάδες πίνουν τώρα τελευταία καρνεισον και έχουν δυναμώσει πολύ. Κρίμα που δεν έχει στοίχημα να κάνουμε καμία μπαζούλα.


Στην Α την ενιαία γίνεται της Πόπης.

 

Likostome του κυρ Βασίλη κάνει πλάκα καθώς το γλεντάει.


Ποιοι παρακαλώ θα είναι οι άλλοι δύο γαμπροί; Έλα μου ντε!!


Ο κίτρινος Θεός του Παλαιφυτου έχει καταντήσει Αραβία. Την ημέρα καύσωνας και το βράδυ ψυχρά. Θα έχει πλάκα να τερματίσει 4ος. Εκεί να δεις τραμπάλα.


Μεγαλέξανδρος του Παραποζαρ, θέλει, μπορεί αλλά έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.


Το Los Ampeles είναι ψηλά αλλά έχω την εντύπωση ότι η 5η θέση του αρκεί καθώς οδηγεί στο Κονφερεισον.


Φες- Δόξα του Μαύρου Βουνού, έφθασε στο σημείο να διεκδικεί. Ελπίζει και καλά κάνει. Θέλει όμως εφτά στα εφτά!!


Λοιπόν κύριοι επίδοξοι γαμπροί, ένα σας λέω και γραφτε το. Η άνοδος θέλει 45+. Όποιος πιάσει σαρανταπενταρι έχει καλώς.


Στην βάση, όλο χαχα και Λάλα είναι. Βίρα και κάνει κανένα τρίποντο ο μέγας πλάτανος. Εκεί να δεις!!  Καλιντσα, Τσεκμεντζε και Πατριάρχες θα τρέχουν σαν τον Γούντι τον Τρυποκάρυδο.


Αυτά από τον Βόρειο άνεμο, κάνει κρύο και πάω για ξύλα στο τζάκι. Buanasera !!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Τεράστιε βόρειε άνεμε,πόσα κανταρια μπάλα ξέρεις,η ισοβαθμίες θα παίξουν τεράστιο ρόλο,όποιος δεν δώσει ιδιαίτερη σημασία από τους ενδιαφερόμενους θα βρεθούν προ εκπλήξεων...δεν αναφέρθηκες στον καθηγητή μπιζέλια για την τεράστια νίκη του. ΘΕ'Ω'ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365