Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Από τους Πειρατές στον ΠΑΟ Β’ ο Λεωνίδας Μπίλης

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής

Στο τεχνικό team του Παναθηναϊκού Β’ εντάχθηκε ο Κατερινιώτης τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης λύνοντας την συνεργασία του κοινή συνεναίσει με την Θύελλα Σαρακηνών, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.


Σίγουρα η δελεαστική πρόταση από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι το «Τριφύλλι», δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον πρώην πλέον τεχνικό των Πειρατών και έτσι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι στο πλευρό του Χαβιέρ Βάθκεθ Κοντρέρας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής.

Έχει θητεύσει και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπως επίσης μεταξύ των άλλων και σε Αλμωπό Αριδαίας, Εθνικό Ν.Κεραμιδίου, Μακεδονικό, ΑΟ Τρίκαλα, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι Ημαθίας, Καλαμάτα, Άρη Παλαιοχωρίου και Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365