Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

“Στρατηγείο της CIA” το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το “The Bricklayer” – Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Συνολικά, 70 βοηθητικοί ηθοποιοί συμμετέχουν στις σκηνές

Σε…. «στρατηγείο» της CIA έχει μετατραπεί το δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», που πραγματοποιούνται στην πόλη.


Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται σήμερα σε εσωτερικό χώρο και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε το δημαρχείο της πόλης προκειμένου να στεγάσει το «αρχηγείο της CIA».


Οι «πράκτορες της CIA» εργάζονται στα γραφεία της υπηρεσίας τους για τα γυρίσματα του «The Bricklayer». Συνολικά, 70 βοηθητικοί ηθοποιοί συμμετέχουν στις σκηνές που θα γυριστούν εντός του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.






Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365