Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Π.Ε. Πέλλα: Σημαντική ενημέρωση προς τους αγρότες - ΠΡΟΣΟΧΗ σε απατηλά mail ή τηλεφωνήματα

Δελτίο Τύπου

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ E-MAIL

Ενημέρωση των αγροτών, για τις πληρωμές από ενισχύσεις των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης


Με αφορμή τα κρούσματα εξαπάτησης κάποιων αγροτών από επιτηδείους που ζητούν τηλεφωνικά ή μέσω email, προσωπικά στοιχεία και τραπεζικούς λογαριασμούς, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ή άλλες υπηρεσίες, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ενημερώνει τους αγρότες, ότι οι πληρωμές από ενισχύσεις των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), όπως Νέοι Αγρότες Υπομέτρου 6.1 , 1η & 3η  πρόσκληση, Σχέδια Βελτίωσης Υπομέτρο 4.1 και Αγρότες του Υπομέτρου 6.3, Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη κατατεθεί με την υποβολή των αιτήσεων πληρωμής  στην υπηρεσία.


Να επισημάνουμε ότι η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας(ΔΑΟΚ) δεν θα ζητήσει ΠΟΤΕ προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης (pin, κωδικός IBAN), καθώς δεν είναι απαραίτητοι,  κατά την διαδικασία πληρωμής.

Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν, μηνύματα (sms), μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  ή τηλέφωνα που ζητούν προσωπικά στοιχειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365