Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Oυκρανία: Σκοτώθηκε εικονολήπτης του Fox News έξω από το Κίεβο

Πρόκειται για τον Πιερ Ζακρζέφσκι

Σκοτώθηκε στην Ουκρανία ένας εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News , ανέφερε ένας παρουσιαστής του δικτύου σε ανάρτησή του στο Τwitter.


Πρόκειται για τον Πιερ Ζακρζέφσκι, ο οποίος είχε τραυματιστεί μαζί με τον δημοσιογράφο του Fox News, Μπέντζαμιν Χολ τη Δευτέρα, όταν το όχημά τους δέχθηκε πυρά στη Χορένκα, κοντά στο Κίεβο.


“Με μεγάλη μας λύπη και πόνο στην καρδιά ανακοινώνουμε το θάνατο του αγαπημένου μας εικονολήπτη Πιερ Ζακρζέφσκι, ο οποίος σκοτώθηκε έξω από το Κίεβο”, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News, Σούζαν Σκοτ και πρόσθεσε: “Στη μακρόχρονη θητεία που είχε μαζί μας ο Pierre κάλυψε σχεδόν όλες τις πολεμικές συγκρούσεις, στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία. Το πάθος του και το ταλέντο του ήταν μοναδικά”.

1 σχόλιο:

  1. Αιωνία του η μνήμη. Το όνομα Zakrzewski είναι πολωνικής προέλευσης και ο συνδυασμός «rz» δεν αποδίδεται ως «ρζ» αλλά ως παχύ «ζ». Στα ελληνικά θα πούμε λοιπόν «Ζακζέφσκι» κάνοντας μια προσπάθεια να προφέρουμε το ενδιάμεσο «ζ» ως παχύ, όπως στη συλλαβή «ge» στα γαλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365