Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Επίδομα βενζίνης: Με voucher η έκπτωση, πόσο φθηνότερο θα βγαίνει το λιτρο

Με voucher και όχι σε χρήμα θα δίνεται το επίδομα βενζίνης

Με voucher και από ειδική πλατφόρμα θα δίνεται το επίδομα βενζίνης που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Με voucher και όχι σε χρήμα θα δίνεται το επίδομα βενζίνης σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Για την διανομή του αναμένεται να λειτουργήσει ειδική πλατφόρμα.


Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τα μέτρα θα κοστίσουν 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ και θα αφορούν 3,2 εκατομμύρια ευάλωτους πολίτες και νοικοκυριά με εισόδημα έως 30.000 ευρώ το χρόνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο αφορά την μερική απορρόφηση των αυξήσεων στα καύσιμα. Το κράτος δηλαδή δεν θα καλύψει ολόκληρο το κόστος της βενζίνης για 180 λίτρα, αλλά μέρος της αύξησης ανά λίτρο.


Αυτό αναμένεται να σημάνει εκπτώσεις περίπου 30 με 40 λεπτά ανά λίτρο καυσίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365