Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Άρης Νησίου - Εθνικός Γιαννιτσών 0 - 2 / Στα μπαράζ ανόδου ο Εθνικός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης
Ο Εθνικός Γιαννιτσών είναι ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας και η ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη Νησίου στον τελικό της Α1.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι κυανόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη, αφού έδειξαν πιo ψυχωμένοι και επικίνδυνοι επιθετικά, σε αντίθεση με τους κιτρίνους που έδειξαν αγωνιστικότητα αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνοι και εκτός αυτού έχασαν νωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες τους τον Σφέτκο, λόγω τραυματισμού.

Στο 18’ οι Γιαννιτσιώτες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σιδώρη, με την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους στο 82’ με τον Καπουσούζη να δίνει τέλος στο παιχνίδι.

Νωρίτερα ατο 72’ αποβλήθηκε ο Χατζηλιάδης του Εθνικού.

Παρόν στην αναμέτρηση ήταν οι Δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας, Γρηγόρης Στάμκος και Δημήτρης Γιάννου μαζί με συνεργάτες τους, ενώ τον Δήμο Σκύδρας εκπροσώπησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου. Παρόν φυσικά ήταν και σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας, προεξάρχοντος του Προέδρου Αστέριου Αντώνιου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μιχαηλίδης, Δέλλιος, Ταγκαλίδης.και 4ος ο κ.Δαργινίδης.

Συνθέσεις:

Άρης: (Πέτρος Πεχλιβάνης)
Πιστοφίδης, Μουτσάρας, (80’ Καπρτας), Σουσάρι, (80’ Λότσι), Πρεβατσιτσάνης, (59’ Γρηγοριάδης), Μπέσιος, Γκίνης, Σφέτκος, (5’ λ.τ Χούμαλης), Δούμος, Τσίκος, Καραδήμος, Καραολάνης Θ., (80’ Καραολάνης Π.).

Εθνικός:(Αντώνης Πέσιος) 
Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Γρηγοριάδης, Χριστοφόρου, Σιδέρης, Ζαμίδης, Γκογκουλούδης, Καμπάνης, (69’ Καπουσούζης), Τσιλογλανίδης, (90’ Σιυαράς), Σιδώρης, (90’ Λιτοβολής), Γουστέρης.

Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:








































































































































































































1 σχόλιο:

  1. οταν γραφονται αληθειες σας πειραζουνε...
    σε ενα γηπεδο χωραφι,με 2 μετριες ομαδες,με 200 φιλαθλους ολους και ολους
    με παιτες σαν τον τερματοφυλακα και τον στοπερ του εθνικου που δακωμωδουν καθε Κυριακη το αθλημα με τις πλατες και την ανοχη διαιτητων και επς...
    παικτες δεν βγαζει αυτος ο νομος,ομαδες μεταξυ φθορας και αφθαρσιας(μονο ο Αλμωπος,ισως επειδη αλλαξαν ροτα)
    με προεδρους και δημαρχους να κανουν δουλειες μεταξυ τους για να καρπωνονται οφελη ενθεν και ενθεν...
    μην εκπλησεστε,αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας...
    λυπαμαι πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365