Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τραγωδία στην Ημαθία: Νεκρή 14χρονη στο τροχαίο στον κόμβο της Κουλούρας – Σοβαρά τραυματισμένος ο πατέρας της

Τραγωδία στην Ημαθία

Μία 14χρονη έχασε την ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13:20 στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας.


Δύο οχήματα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η 14χρονη κοπέλα που ήταν συνοδηγός στο ένα όχημα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας, ο οποίος ήταν ο οδηγός. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας.


Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο.

1 σχόλιο:

  1. Θεέ μου τι λόγια να πεις στην οικογένεια της καλο ταξίδι να εχει το αγγελούδι τους κουράγιο να τους δίνει ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365