Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Αριδαία: Το «Τείχος της Ανθρωπιάς» κατασκεύασαν μαθητές Δημοτικού (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Σε μια αξιέπαινη κίνηση, προέβησαν μαθητές Δημοτικού σχολείου της Αριδαίας, ζωγραφίζοντας «Το τείχος της ανθρωπιάς». 


Οι μαθητές του Δημοτικού, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα διαχείρισης συναισθημάτων έστειλαν αίτημα στον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα κι έτσι σήμερα το διαφορετικό «τείχος», σχεδιάστηκε και στήθηκε από τους ίδιους στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, όπου ο καθένας μπορεί να δωρίσει πράγματα, τα οποία μπορούν να γίνουν χρήσιμα για κάποιον άλλον. Με την κίνηση αυτή, τα παιδιά ενισχύουν την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας μήνυμα προς την κοινωνία.


Το τείχος θα παραμείνει όλο το Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας, όπου ο καθένας θα μπορεί να δωρίσει ότι θέλει και από την επόμενη εβδομάδα θα μεταφερθεί σε μόνιμο χώρο, όπου όλοι οι δημότες, θα μπορούν να συμμετέχουν κρεμώντας αντικείμενα που δεν χρειάζονται και μπορούν να γίνουν χρήσιμα για κάποιον συνάνθρωπό μας.






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365