Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Στην Α1 ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Φοβερός ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας συνέτριψε με το ευρύ 8-0 τον Άρη Πρ. Ηλία και πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α1 Κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής καθώς μια ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο αυτή του Γιώργου Κορέλα που έκανε ότι ήθελε και το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με ελλείψεις σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για αυτούς, είχαν αμυντικές αδυναμίες και το πλήρωσαν με πολύ βαριά ήττα.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μίτσκας στο 1’ και στο 73’, Μάρκου Μ. στο 39’ και στο 48’, Νούσης Χ. στο 11’, Νάνος στο 67’, Νούσης Ε. στο 75’ και Καλαϊτζής Κ. στο 79’.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Βαμβακά, Τετραγώνη, Παπαδόπουλου Δ.

Συνθέσεις:
Μ. Αλέξανδρος : (Γιώργος Κορέλας)
Τσεντεμίδης, Νούσης Χ., Μποζίνης, Γώγου, (75’ Καλαιτζής Μ.), Μάρκου Π., Μπίτσας, (75’ Καρυπίδης), Αβραμίδης, Μπαγκής, (68’ Σαββίδης), Νάνος, Μίτσκας, (74’ Νούσης Ε.), Μάρκου Μ., (75’ Καλαιτζής Κ.).

Άρης: (Φώτης Σύρμαλης)
Ρανέλας, Λεκάκης, Μαυρίδης, Καραγκιαούρης Τ., Αποστολίδης, Παπαδοπουλος, Γεωργίου, (55’ Καραγκιαούρης Ε.), Πίττας, Κουτσός, (50’ Τεληγιαννίδης), Μάρτσος, Στοικάκης.

Δείτε τις φωτο:


















16 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια ομαδάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξια η ομάδα της ορμας στην α1. Μια παραδοσιακή δύναμη του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου ανέκαθεν χτισμένη με παιδιά από τ χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στην ορμά για το βαρυ σκορ σε μια απο τις ιστορικότερες ομαδες του νόμου.
    Απο αυτο και μονο φαίνεται ότι ολοι ειναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο αφού βρήκαν το προφήτη με μισή ομαδα και δεν τηρησαν το κανονα του fair play

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη είναι να έρχεσαι με μισή ομάδα φιλε και αφού όπως λες είσαι ιστορική ομάδα αυτό πρέπει να το δεις.και όσο για το fair play βάλαμε στο 60 5 παιδάκια 15 χρόνων . Άντε πες εσύ στο παιδάκι πού περιμένει μια ολόκληρη εβδομάδα μήπως και παίξει 10 λεπτά μη βάζεις γκολ . γι'αυτό λοιπόν δες τι φταίει στην ομάδα σου που έφαγε μόνο 8 και ασε τα fair play..

      Διαγραφή
    2. Fair play; Όταν φορτώσεις με εξάρες Μεγαπλάτανο και Ριζοχωρι, εκεί δεν είχε fair play;
      Μισή ομάδα; Οι εννιά στην εντεκάδα είναι βασικότατοι. Ρανελας- Τ.Καραγκαουρης- Μαρτσος- Στοικακης- Παπαδοπουλος- Γεωργιου- Αποστολιδης- Λεκακης- Πίττας.
      Τέτοιες οκταρες βλέπουν οι παίκτες της ιστορικής ομάδας σου και τρελαίνονται.

      Διαγραφή
    3. Οταν θα μιλας για τον προφητη 2.29μμ θα βουτας την γλωσσα σου στο μυαλο σου σηκωθηκανε τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι. ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ .ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. Δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας για τον μεγαπλατανο γιατι προ covid εποχη τα ιδια ακριβως εκανε οταν ο προφητης εχασε με μεγαλο σκορ για αυτο σου λεω ροδα ειναι και γυριζει τα αποτλεσματα με τον μεγαπλατανο τα βλεπεις φετος .αν το θυμασαι καλα γιατι αν δεν θυμασαι αρχισε να ξεσκονιζεις την μνημη σου .

      Διαγραφή
  4. Πολλά θα ήταν αν έτρωγες 15 γκολ, γιατί για τόσα ήσουν.Εφαγες 8 καλά είναι.Οσο για άσχετους που λες, μάλλον εσύ είσαι γιατί έχεις την εντύπωση ότι θα σε σεβαστεί κανείς επειδή έχεις παίξει δ Εθνική,να σέβεστε την ομάδα σας και να μην έρχεστε άλλη φορά με 13 παίκτες.Πρωτα λοιπόν να την σέβεστε εσείς και ύστερα να περιμένετε να την σέβονται οι αντίπαλοι.Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;Με τα δεύτερα σε παίξανε και σε αργό γύρισμα.Εξαλλου ας χαρεί και η ΚΑΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σκορ του α ημιχρόνου ήταν 3-0 στο β ημιχρονο ρε φιλε 14χρονα έβαλε η Όρμα, τι άλλο να έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μόνο που γράφεις το " ΚΑΛΗ" με κεφαλαία.......φτάνει!!
    Και για ποιο λόγο να χαρεί η Καλή όταν άρπαξε εφτάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πιτσιρίκια που περίμεναν να παίξουν μια εβδομάδα μπηκαν για 10 λεπτά στο 7 0 ασχετε.οσο για τις ομάδες πού φόρτωσα με γκολ ηταν η τιμωρία τούς που δεν με ειχαν σεβαστεί προπερσι. Και όσο αναφορά για μενα ήταν ενα αδιάφορο παιχνίδι που δεν χρειαζοταν τον αλλον να του χαλάσω την δουλειά για να έρθει να παίξει μπάλα. Θα τα πούμε του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εκει που μπορουσες τα εκανες και εσυ και καλα εκανες...πρεπει να κοιτας την ομαδα σου να την σεβεσαι εσυ κ να μην περιμενεις να σταματησει να παιζει ο αλλος οποιος κ αν ειναι αυτος..ακομα κ σε τοπ επιπεδο δε σταματαει κανεις γιατι αν σταματησεις δε σεβεσαι τ ιδιο το ποδοσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εκει που μπορουσες τα εκανες και εσυ και καλα εκανες...πρεπει να κοιτας την ομαδα σου να την σεβεσαι εσυ κ να μην περιμενεις να σταματησει να παιζει ο αλλος οποιος κ αν ειναι αυτος..ακομα κ σε τοπ επιπεδο δε σταματαει κανεις γιατι αν σταματησεις δε σεβεσαι τ ιδιο το ποδοσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο 78'εγινε η τριπλη αλλαγη της Ορμας με το σκορ ηδη στο 7-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365