Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Από 30 Απριλίου 2022 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα βεβαιώνονται στη ΔΟΥ

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας  γνωστοποιεί ότι, από 30/04/2022 θα λάβει χώρα η έναρξη βεβαίωσης οφειλών προς τη Δ.Ο.Υ. Εδέσσης.


Καλούμε  τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές, να προσέλθουν έως  την παραπάνω ημερομηνία στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, που εδρεύει στο υπόγειο του Δημαρχείου Αλμωπίας με σκοπό  να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. 


Σας υπενθυμίζουμε ότι, Σύμφωνα με την 44/2021 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας υπάρχει η δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των παραπάνω οφειλών (εξόφληση σε δόσεις, αφαίρεση τόκων/μέρους προσαυξήσεων κ.λπ.).


Σας ευχαριστούμε.

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365