Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Λάκης Βασιλειάδης: 6 εκατ.€ για τον Δήμο Αλμωπίας από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δελτίο Τύπου
Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα τις νέες εντάξεις στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» οι οποίες αφορούν 106 έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, συνολικού ύψους 389.289.212,71 €.


Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης από το γραφείο του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, σε αυτές εντάσσεται και η πρόταση του Δήμου Αλμωπίας για την κατασκευή εσωτερικών δικτύων ύδρευσης οικισμών και συστήματος ασύρματης υδρομέτρησης. Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο, προϋπολογισμού 6.065.595,45 €, την πρόταση του οποίου συνέταξαν οι υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑ, υπό το συντονισμό της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Χρ. Μπάτση. 

Για την έγκριση της πρότασης του Δήμου Αλμωπίας ο Λάκης Βασιλειάδης είχε απευθυνθεί στον κ. Πέτσα και στην τελευταία τους συνάντηση στις 8 Μαρτίου αλλά και μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας σε επαφές τους στην Αθήνα, τονίζοντας τη σημασία της υλοποίησής του για τους πολίτες, καθώς, το περιθώριο βελτίωσης των υποδομών του Δήμου Αλμωπίας, αλλά και όλων των Δήμων της Πέλλας, είναι μεγάλο.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στόχος είναι να έχουν ενταχθεί όλες οι προτάσεις των Δήμων της Πέλλας, για τις οποίες συντονίζει τις παρεμβάσεις του με τις Δημοτικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365