Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Αριδαία: Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιταφίου (ΦΩΤΟ/BINTEO)

Δείτε τις φωτο και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Σε κλίμα κατάνυξης και συνοδεία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην Αριδαία.

Η περιφορά έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, οι αντιδήμαρχοι Αναστασιάδης, Γιάντσης και Κετικίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Γιώργος Συλλέκτης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Αριδαίας Θοδωρής Ταρασίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δημοτική Μπάντα απέσπασε τα εύσημα από τον πάτερ Στέφανο, για την μεγάλη της συμμετοχή.

Δείτε τις φωτο και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365