Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Βόμβα στον Δήμο Αλμωπίας: Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος ο Χρήστος Γεωργίου

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπίνου
Τα πάνω κάτω φέρνει στον Δήμο Αλμωπίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημήτρη Μπίνου, θα ανακοινώσει σήμερα την παραίτηση του από το Δ.Σ. και την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Αλμωπίας στις εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη μία ομάδα 15 ατόμων που αναμένεται να τον βοηθήσουν σε αυτό του το εγχείρημα, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες για την στελέχωση του ψηφοδελτίου. 

Η μεγάλη καινοτομία σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές μάχες είναι η επιλογή του εκλογικού κέντρου, το οποίο για πρώτη φορά στα χρονικά θα βρίσκεται εκτός Αριδαίας. Συγκεκριμένα εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Χρήστου Γεωργίου θα είναι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στο Γαφέρι Αλμωπία, έξω από οποίο ήδη από χθες το βράδυ έχει στηθεί εξέδρα για τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα γίνουν σήμερα 1 Απριλίου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπίνου για τις τελευταίες εξελίξεις.

Καλο μήνα σε όλους!

11 σχόλια:

  1. Εγκιτσι μαικου μαρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1/4 σημερα αμεσως να ψαρωσεις ψάρι

      Διαγραφή
    2. Μετάφραση γιατί δεν γνωρίζω ξένες γλώσσες.

      Διαγραφή
  2. Καλή πρωταπριλιά σήμερα κύριοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εντάξει ωραίο το αστείο...αλλά και ευκαιρία για σκέψεις και συζήτηση...
    Θα υπάρξει άραγε στην Αλμωπία πολιτικός διάλογος με επιχειρήματα προγράμματα θέσεων κλπ ?
    Έχουμε το επίπεδο να βρούμε 5-10 ανθρώπους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ απ το συνηθισμένο? Καλύτερους απ το μέσο όρο του κόσμου ώστε να τραβήκει το Δήμο στα καλύτερα ?
    για παράδειγμα,εγώ ο σχολιαστής δεν προλαβαίνω λόγω δουλειών και μετακινήσεων να θέσω υποψηφιότητα κι ας έχω γνώσεις σπουδές και εικόνες από όλο τον κόσμο...
    Θεωρώ όμως ότι ο υποψήφιος θα είναι καλύτερος και ανώτερος απο εμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο συμφωνώ με το σχολιο σου. Γιατι πρεπει να πηγαινουμε παντα στα συνηθισμενα και να μην δινουμε ευκαιρια σε νεους; Ο συγκεκριμενος ηταν ενας απο τους λιγους στο Δήμο τοτε που γουσταρε αυτο που έκανε κ; ι τα ελεγε ολα οπως εχουν χωρίς να κοιταει πολιτικα συμφεροντα.Θα ηθελα πολυ να τον ξαναδώ υποψηφιο οπως και 2-3 ακομη απο την ομαδα Μπινου

      Διαγραφή
  4. Oh sweet jesus που λένε και στο γαρεφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως φαινεται 11:10 οτι ψηφισες Μπατση. Το παιζετε στα δάχτυλα το αγγλικό χχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γαρεφι εκλογικο κεντρο αυτο φτανει για νανε αληθεια,ξυλα ξυλα παντου,αυτο ηνε το γαρεφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365