Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/4 Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων ανάμεσα σε σάς και κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο.
Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο φόβος σας εμποδίζει να είστε απόλυτα ειλικρινείς, παρόλο που θέλετε να είστε, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε θάρρος και αυτοπεποίθηση. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Αν βγείτε κάποιο ραντεβού σήμερα να ξέρετε ότι θα περάσετε υπέροχα.
Το τρέχον πλανητικό σκηνικό διασφαλίζει μια τέλεια ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση και γέλιο, καθώς πολλές συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Έχετε πολλές πιθανότητες να ξαναβρεθείτε.
μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 03/04 Κυριακή Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας και να ανταποκριθείτε σε αυτές τις υπέροχες κοσμικές δονήσεις, μοιράζοντας την θετική σας ενέργεια στους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα ξεχωριστό δείπνο ή να βγείτε για μια βόλτα στην φύση με το άλλο σας μισό.

Καρκίνος

Μπορεί να μην επικρατεί ιδιαίτερο πάθος στην ερωτική σας ζωή αυτή την στιγμή αλλά περνάτε καλά. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ακόμη και αν έχετε γνωρίσει πρόσφατα ο ένας τον άλλον, θα βρείτε πολλά κοινά σημεία ανάμεσά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, μια σχέση είναι μια συνεχής διαδικασία ανακάλυψης και σήμερα θα μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι εάν θέλετε να έχετε μια ζεστή και υπέροχη σχέση με κάποιον/α, τότε θα πρέπει να δείξετε λίγο περισσότερο πάθος όταν είστε μαζί. Έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και να σκέφτεστε πολύ. Δεν χρειάζεται. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την ερωτική σας ζωή, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα έρχονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να έρθετε κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Είτε έχετε μόνιμη σχέση, είτε ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα αποτελέσουν ορόσημο.

Ζώδια Προβλέψεις 03/04 Κυριακή Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει το φιλί της ζωής σας σε μια σχέση που νομίζατε ότι όδευε προς το τέλος. Θα δείτε την αγάπη σας να ανθίζει και το πάθος να αναζωπυρώνεται. Μπορεί να θελήσετε να οργανώσετε ένα ξεχωριστό δείπνο, με τρόφιμα που αυξάνουν την λίμπιντο. Θα θυμάστε το αποψινό βράδυ για πολύ καιρό.

Σκορπιός

Ας ελπίσουμε ότι ο/η σύντροφός σας γνωρίζει πόσο ενθουσιώδεις μπορεί να γίνετε, γιατί σήμερα είναι πολύ πιθανόν να το μάθουν. Οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία σας και την διάθεσή σας, θέλετε να το μοιραστείτε μαζί του/της. Καλό θα είναι, όμως, πριν αρχίσετε να κάνετε σχέδια, να το συζητήσετε μαζί του/της. 

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε λίγο περισσότερο τα συναισθήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα φέρετε την ισορροπία σε μια σχέση, όπου μέχρι πρότινος προσπαθούσατε απεγνωσμένα να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, επειδή φοβόσασταν ότι θα σας αποσπούσε από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να φέρετε περισσότερη δημιουργικότητα στην σχέση σας, καθώς και μεγαλύτερη τρυφερότητα. Πείτε στον/στην σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε όσες περισσότερες φορές γίνεται. Αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά.

Ζώδια Προβλέψεις 03/04 Κυριακή  Υδροχόος

Όλοι έχουμε όνειρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν κάνουμε κι εμείς κάτι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα συγκεκριμένο όνειρο που σχετίζεται με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Θα πρέπει, όμως, να δείξετε ότι δεν αστειεύεστε και ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να τον/την κερδίσετε. Θα φανεί στην πορεία αν τελικά πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας ή όχι.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πολύ γέλιο και διασκέδαση στην ζωή σας. Την ερωτική σας ζωή δεν διέπει τόσο το πάθος, όσο η διαδικασία μάθησης των αξιών και των ενδιαφερόντων που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας. Βασικά πρόκειται για μια διαδικασία ανακάλυψης που είναι ευχάριστη και πολύ διασκεδαστική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365