Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας, γεια σας, γεια σας.

Ήρθε και ο Απρίλης, ο μήνας των " μεγάλων" αγώνων, οι παραγοντες- κομπιουτερακηδες και φυσικά από βδομάδα σε βδομάδα θα περνουν τα στέμματα οι πρωταθλητές των ΕΠΣ για τα μπαράζια.


Ξεκινώ από ψηλά. Από την Γ ντε. Έχουμε μια απώλεια δυστυχώς, του Α.Σ που ανήκει πλέον στην Α1.


Πριν από 10-15 μέρες σας έλεγα ότι το 33 φθάνει δεν φθάνει. Έκανα λοιπόν διάνα. Να ευλογούμε και τα γένια μας!


Οι Πειρατές με τρίποντο στο Ριζάρειο επί των πρωτευουσιανων καθαρίζουν  την μπουγάδα. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα πάει στους άλλους ( Μηχανιώνα, Τρίκαλα και Λευκίμμη). Και λέω εγώ τώρα, λόγω φορτωμένου προγράμματος, οι Επτανήσιοι μόνο με θαύμα σώζονται. Στο δικό μας ποδόσφαιρο όμως ΟΛΑ γίνονται.


Αλλά ως Άνεμος έχω την υπομονή μου γιατί έχουμε πολλούς κολπακηδες, νταλαβεριτζηδες και προφεσορες στις κινήσεις του αβαβα!!


Όπως ανέφερα παραπάνω, φθάνουν και οι τιτλουχοι. Έλα μου ντε πως σε όλες τσι ενώσεις μέχρι τις καθυστερήσεις θα παίζεται ο τίτλος.


Χανιώτη και Santa Barbara στην Χαλκιδική.


Εκεί που έφυγε η ομίχλη είναι η ΕΠΣΜ. Καμπάνια σπορ και Αναγεννα της Επανομής φόρεσαν κοστουμακι μπαραζενιο.


Γρίφος για δυνατούς λύτες στο Κιλκίς. Από 25% έχουν Κρηστώνη, Ευρωπός και οι δύο ιστορικοί σύλλογοι (Κιλκισιακός και Πολύκαστρο).


Ένας εκ των Μελίτη και Φλώρινα στον ακριτικό Νόμο.


Ο Σβορώνος των μεγάλων μπάτζετ είναι έτοιμος από την Πιερία και από την διπλανή Ημαθία, Τριπόταμος και Αγκάθια θα παίξουν στο τελευταίο ματς των αγώνων διαβάθμισης τον τίτλο του πρωταθλητή.


Εδώ στην Πέλλα, το Νησί περιμένει έναν εκ Εθνικού η Μελίσσι για την εισαγωγή στα ανώτερα ποδοσφαιρικά ιδρύματα (κάτι σαν ΤΕΙ).


Έχω όμως μια ιδιαίτερη σημείωση για τον πρωταθλητή μας.


Παρατήρησα με πολύ λεπτομέρεια το πρόγραμμα αγώνων για τα ΤΕΙ.


Εκεί που πίστευα ότι δεν πιάνουμε βάση, άλλαξα το σκεπτικό μου.


Εντός τα ματσάκια με Θεσ/κη Β, Πιερία, Ημαθία και έξω, τουλάχιστον στους πιο αδύνατους Φλώρινα- Κιλκίς και 6η αγών. στην Χαλκιδική ( τελευταία αγών. Ρεπω).


Άντε πείτε εσείς ότι ο Champione de Pella δεν έχει ελπίδες!


Ελπιδαρες θα' λεγα.


Στα τρία ντέρμπι εντός, κρατάς το αήττητο, κανεις ένα τρίποντο ( άθλος το δεύτερο τρίποντο), προσπαθείς να κάνεις το 2Χ3 σε Φλώρινα και Κιλκίς και καλημέρα Γ Εθνική.


Αρκετά σας κούρασα, χαλαρώστε, μελετειστε τα γραφόμενα μου και θα δείτε πως έχω τα δίκια μου.


Doprovetse φιλτατοι και στο επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365