Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Συγχαίρει και εύχεται η Δόξα Μαυροβουνίου

Συγχαρητήριο μήνυμα

Το Δ.Σ. και η ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου, συγχαίρει την ομάδα βόλλευ του Αριστοτέλη Σκύδρας, για την μέχρι τώρα πορεία της.

Ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τον άθλο που περιμένουμε και να εδραιωθεί στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος.

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σκύδρα.

Αύριο όλοι είμαστε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ!

Για το ΔΣ

ο Πρόεδρος

Χρήστος Καραντίνας


Ενόψει της αυριανής γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πέλλα, συγχαίρουμε τις δύο ομάδες του τελικού στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας. (ΑΣ Γιαννιτσά και Άρη Νησίου), ευχόμαστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει ο καλύτερος.

Για το ΔΣ της ομάδας Δόξας Μαυροβουνίου

Ο πρόεδρος

Χρήστος Καραντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365