Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ημαθία: Μία νεκρή και δυο τραυματίες σε τροχαίο στον κόμβο της Κουλούρας (φωτο & video)

Δείτε εικόνες από το σημείο του τροχαίου
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας, στην Ημαθία.


Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, ακολουθούσε ένα σχολικό λεωφορείο, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από θραύσματα.


Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας, ενώ μία γυναίκα έχασε την ζωή της.


Δείτε εικόνες του verioti.gr από το σημείο του τροχαίου:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365