Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Σκύδρα: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτες κινήσεις από άνδρα που κυκλοφορεί στην πόλη

Διαβάστε την ανάρτηση της ΣΚΥ-ΔΡΑσις
Διαβάστε την ανάρτηση της ΣΚΥ-ΔΡΑσις:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Φίλη της ομάδας μας ενημέρωσε και μας ζήτησε να μεταφέρουμε, ότι στην πόλη μας κυκλοφορεί άνδρας, ηλικίας περίπου 35ετών, ύψους περίπου 1,70, με μαύρο ποδήλατο και μαύρο σακίδιο και ενημερώνει ότι πουλάει παιδικά παραμύθια.

Έχουν εντοπιστεί ύποπτες κινήσεις του, κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει να παραβιάσει χώρους ή αυτοκίνητα. Έχει ενημερωθεί από την φίλη και η Αστυνομία.

Μην ανοίγετε σε αγνώστους! Ενημερώστε παιδιά και ηλικιωμένους!

*Τελευταία ενημέρωση: Όπως θα δείτε στα σχόλια, τα περιστατικά είναι αρκετά. Και κρίνονται σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365