Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πάτρα: Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

Οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου
Παραγγελία προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ που τοποθετήθηκε στον τάφο της μικρής Τζωρτζινας δόθηκε από την 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, Χριστίνα Σαλάππα.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι-πράγματι-μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το τάμπλετ, η ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη άμεσα, οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου, το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365