Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Σφαγή στην πλατεία Αριστοτέλους για τα γυρίσματα της ταινίας “The Bricklayer” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Συνεχίζονται τα γυρίσματα του “The Bricklayer” στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, με τους παράγοντες της ταινίας να πιάνουν το κουβάρι από εκεί που το άφησαν χθες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σκηνής που γυρίζεται σήμερα, ο «κακός» Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ, «εξοντώνεται» από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άαρον Έκχαρτ.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των χθεσινών γυρισμάτων, ο Κόλινς αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άκη Σακελλαρίου που ενσαρκώνει τον Έλληνα ΥΠΕΞ. Ο Σακελλαρίου ανακοινώνει από το βήμα στο κοινό ότι η έρευνα για τη δολοφονία δυο δημοσιογράφων βρίσκεται σε εξέλιξη, λίγο πριν τον πυροβολήσουν.

Ο Έκχαρτ ωστόσο καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Κόλινς και να τον σκοτώσει, ενώ στη συνέχεια ένας αστυνομικός προλαβαίνει να σημαδέψει και να πυροβολήσει δις τον πρωταγωνιστή της ταινίας!Μάλιστα, λίγο πριν ο πρωταγωνιστής της ταινίας αποτελειώσει τον «κακό» Κόλινς, τον χτυπά με ένα βαρύ σφυρί, με τον κρότο να δημιουργεί έναν εντυπωσιακό ήχο. 

Δείτε το βίντεο του grtimes.gr…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365