Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαιας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο που ανέβασε ο Γιώργος Συλλέκτης

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο ΔΑΣΑΚΙ όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕ Αλμωπίας Γιώργος Συλλέκτης.


Το ΔΑΣΑΚΙ είναι ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου της Αριδαιας, ενώ το ανοιχτό θέατρο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πολλές εκδηλώσεις το προσεχές καλοκαίρι.


Δείτε τις φωτο που ανέβασε ο Γιώργος Συλλέκτης:








14 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια ο άνθρωπος είναι 2 μήνες και είναι η 3η παρέμβαση που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβους Γιώργο τώρα περιμένουμε να πουν να παραιτηθείς για το αν οδηγείς εσύ το τρακτέρ ή η γυναίκα σου ή κάποιος συνεργάτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λογικό δεν ειναι να ελένχουν και ποιός οδηγάει το τρακτέρ αγαπητέ φίλε? σε δημόσιο χώρο ειναι με δημόσια μηχανήματα με κανόνες.Δεν είναι στο χωράφι του.Και με τρακτερ νόμιμο πρέπει να γίνονται οι δουλειές κλπ κλπ.Διαφωνεί κανείς το 2022 αγαπητέ φίλε? όλα υπο έλεγχο για το καλό σου.

      Διαγραφή
    2. Πάνε φουνταρε από κανένα μπαλκόνι .... Το ένα σας ξυνιζει το άλλο σας βρωμάει αχάριστοι άνθρωποι

      Διαγραφή
    3. Εσύ φιλαράκι που ξέρεις άμα το τρακτέρ είναι
      δικό του ή όχι; Δικό του είναι το τρακτέρ. Ούτε του Δήμου ούτε της ΔΗΚΕΑ.

      Διαγραφή
  3. Αφου ξερουμε την συνεχεια,μεχρι την Πρωτομαγια 1 μετρο χορτα ξανά και θα ειναι ετσι μεχρι τα Χριστουγεννα,δν συντηρουνε και τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιβλέπει γεωπόνος τις εργασίες? τα δένδρα είναι καταμετρημένα ένα προς ένα...ας ελπίσουμε ότι θα προστατευτούν σαν χρυσάφι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στην προηγούμενη δημοτική αρχή που έκοψε δέντρα και άφησε μισό το δασάκι και έχει μούτρα ακόμα να βγαίνει έξω και αν ασχολούνται με την πολιτική. Δεν αρκεί μόνο το θράσος τελικα , να ναι καλά τα πρόβατα που σας ακολουθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί η τωρινή διοίκηση που άφησε 3 χρόνια στο χάος το Δασάκι θεωρεί ότι έκανε κάτι με αυτό τον καθαρισμό? έλεος φίλε μου.
      Ανέδειξε το Δασάκι,φιάξε τις παιδικές χαρές,άνοιξε το αναψυκτήριο και τότε μάλιστα θα πούμε μπράβο στο Δήμο !

      Διαγραφή
  6. αυτή μάλιστα !!! Είναι ευχάριστη είδηση !!!! επιτέλους...τώρα ας ετοιμάσουμε και το αναψυκτήριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ανοίξει πριν το καλοκαίρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ για να πως την αλήθεια δεν πίστευα στον Συλλέκτη. Είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΑΝ.. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ.. ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΠΙ ΜΠΙΝΟΥ ΕΙΧΕ 6 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ.. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365