Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έβγαλε τραγούδι - Οργή στα σχόλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιλογή αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις
Ο πατέρας των τριών παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας, Μάνος Δασκαλάκης έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για έναν λόγο που προκάλεσε ήδη μεγάλες αντιδράσεις.

Η υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη παρά την απόφαση της δικαιοσύνης για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με κατηγορίες για τον θάνατο του ενός παιδιού. 

Την ίδια στιγμή ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για έναν λόγο που προκάλεσε ήδη μεγάλες αντιδράσεις. Χθες, επέλεξε να αναρτήσει το νέο του τραγούδι ανεβάζοντας μάλιστα, στο youtube και το video clip.

Η επιλογή αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου για την επιλογή του αυτή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365